• Verkocht

Kleermakersgroes 1 , 3 , 5 6591 KG Gennep

€ 895.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 april 2022
Verkoopdatum
25 mei 2023
Looptijd
13½ maand

Omschrijving

Belegging: commercieel verhuurd onroerend goed (600 m2 VVO) gelegen aan de Kleermakersgroes 1, 3 en 5 te Gennep onderdeel van de wijk Op de Logte.

De belegging bestaat uit 2 units (met buitenruimte) de tezamen een (commerciele) plint vormen. Erboven zijn woon(zorg)appartementen gelegen die géén onderdeel van dit aanbod uitmaken (niet te koop).
Een en ander maakt onderdeel uit van een complex verdeeld in 2 appartementsrechten, een appartementsrecht (A2) bestaat uit het commerciele deel, het andere appartementsrecht (A1) betreft het woondeel.

De units:
Kleermakersgroes 1 en 3 vormen tezamen één unit met na de gemeenschappelijke entree 1 gezamenlijke toegangsdeur. Het verhuurde gedeelte bestaat uit een gezamenlijke gang, gezamenlijk toilet en pantry, voor het overige zijn de ruimten in eigen gebruik bij de beide huurders:
- Kleermakersgroes 1 wordt verhuurd sinds 1 januari 2014 aan Veiligheidsregio Limburg Noord welke ter plaatse als GGD exploiteert, de huidige huurtermijn loopt tot en met 31 december 2023, de huur is niet BTW belast. (Geen waarborgsom of bankgarantie).
- Kleermakersgroes 3 wordt verhuurd sinds 1 januari 2014 aan Spring Kinderopvang, de huidige huurtermijn loopt tot en met 31 december 2023, de huur is niet BTW belast. Deze ruimte onderscheidt zich van de andere ruimten omdat hier ook buitenruimte bij inbegrepen is.
Spring Kinderopvang heeft de exploitatie ter plaatse beëindigd, de huurverplichting loopt niettemin tot aan het einde van de huurtermijn. Op verzoek van Spring Kinderopvang biedt ons kantoor Luc Beumer Vastgoed deze ruimte te huur aan. Doelstelling is om een geschikte huurder te vinden waarmee op basis van vergelijkbare uitgangspunten zoals huurprijs, huurtermijn en zekerheidsstelling een nieuwe huurovereenkomst afgesloten zal worden en de huidige huurovereenkomst beëindigd wordt.

Kleermakersgroes 5 maakt tevens gebruik van dezelfde gemeenschappelijke entree, maar dan aansluitend met een eigen toegangsdeur. Deze ruimte is verhuurd sedert 1 februari 2020 aan de heer en mevrouw Arts die ter plaatse onder de naam Harold Arts Podotherapie hun praktijk hebben. De huidige huurtermijn loopt tot en met 31 januari 2030, de huur is BTW belast.

De bestemming is Wonen -2 met de functieaanduiding Maatschappelijk. De bestemmingsomschrijving:
De voor 'Wonen -2' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. het bestaande aantal gestapelde woningen;
b. aan huis verbonden beroepen met dien verstande dat het bruto vloeroppervlak ten behoeve van aan huis verbonden beroepen
niet meer dan 35 m² mag bedragen;
c. het behoud, het herstel en de ontwikkeling van de cultuurhistorische waarden en het stedenbouwkundig beeld ter plaatse van
de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - monument';
d. het uitoefenen van activiteiten gericht op de sociale, maatschappelijke, religieuze, medische, educatieve en openbare
dienstverlening, uitsluitend op de begane grond en uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'maatschappelijk';
Met bijbehorende gebouwen, bouwwerken geen gebouwen zijnde, tuinen en erven.

In de directe omgeving zijn naast Norbertushof ook gevestigd fitness (Basic Fit), afscheid/uitvaart (Schrijen) en een fysiotherapiepraktijk.
Gennep is gelegen in de provincie Limburg en telt ca. 9.300 inwoners en ligt op de plaats waar de Niers en de Maas samenkomen. Net als Nijmegen heeft Gennep al sinds de Romeinen een prominente positie op de kaart. Gennep kent een stuwwal en kent de Maasduinen en de Maasheggen (Unesco). Het centrum is door -een actieve centrum manager samen met- de ondernemers levendig en aantrekkelijk.

Nadere info over deze aanbieding zal op verzoek verstrekt worden via een dataroom, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring en akkoord opdrachtgever.

De verkoop vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring bestuur St. Mooiland, koper dient een VOG verklaring te overhandigen.
De procedure verloopt via biedingen per email gericht aan de verkopend makelaar. Over biedingen zal niet met derden gecommuniceerd worden.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
600 m²

Energie

Energielabel
A 0,56

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Huurders
3 huurders

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.