• Verkocht

Kerkstraat 98 5126 GD Gilze

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 december 2022
Verkoopdatum
9 december 2022
Looptijd
7 dagen

Omschrijving

TE KOOP 6 verhuurde nieuwbouw appartementen in het centrum van Gilze, Kerkstraat 98 Gilze

Algemeen
Het object betreft een -nieuw- gebouwd appartementencomplex van 6 appartementen verdeeld over drie lagen. Het complex is gelegen op een uitstekende locatie in het centrum van Gilze naast het cultureel centrum ‘De Schakel’ en in de directe omgeving van enkele winkels en een supermarkt. Het gebouw heeft een moderne, degelijke uitstraling en is duurzaam gebouwd. Het object is in juni van 2022 in gebruik genomen door 6 huurders en is derhalve volledig verhuurd.

Duurzaamheid
De appartementen beschikken allen over een luchtwarmtepomp en het hoofd- dak is voorzien van zonnepanelen. Het energielabel van de woningen betreft A+. De appartementen beschikken allen over een berging op het binnenterrein en een balkon. Op het binnenterrein zijn 9 eigen- parkeerplaatsen voorzien. Het perceel is afgesloten middels een automatisch hekwerk.

Vloeroppervlakte
Op de begane grond en op de eerste etage zijn 4 appartementen met een oppervlakte van 85 m2. De twee woningen in de kap hebben een oppervlakte van 60 m2. Het object heeft een totale vloeroppervlakte van circa 500 m2 en beschikt over een liftinstallatie.

Huurovereenkomsten en vraagprijs met een serieus geïnteresseerde kandidaat nemen wij de huurstromen en de vraagprijs door. Rekening houdend met de kwaliteit van het object en een huurspong in de toekomst moet u denken aan een bruto aanvangsrendement van tussen 4 % en 5 % k.k..

Oplevering
In overleg, op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m²
Perceel
200 m²

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Huurders
6 huurders

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.