• Verkocht

Generaal Cronjéstraat 1 A 2021 JA Haarlem

€ 199.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 april 2021
Verkoopdatum
16 juni 2021
Looptijd
8 weken

Omschrijving

BELEGGING:
Goed onderhouden verhuurde winkelruimte gelegen in het winkelcentrum “Cronjé”, aan de rand van het centrum van Haarlem, op loopafstand van het NS station.
Deze winkel is midden op de Cronjéstraat gelegen en heeft een opvallend breed front en een ruime aantrekkelijke oppervlakte. Rondom zijn veel ketens vertegenwoordigd en ook sterke bekende lokale ondernemers die hier al geruime tijd zijn gevestigd.

WINKELBELEGGING MET GEMEENTE HAARLEM ALS ZEER SOLIDE HUURDER.

HUURGEGEVENS:
Huurstroom bedraagt € 13.800,- per jaar inclusief nutsvoorzieningen en vrij van btw.

KADASTRALE GEGEVENS:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfs-/winkelruimte gelegen op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend Generaal Cronjestraat 1A te 2021 JA Haarlem, kadastraal bekend gemeente Haarlem, sectie G, complexaanduiding 4311-A, appartementsindex 1.

LOCATIE:
Het winkelcentrum "De Cronjé” kenmerkt zich door de ligging aan de rand van het centrum van Haarlem, op loopafstand van het NS station. In het winkelcentrum zijn gevestigd alle grote landelijke retailketens zoals onder meer Kruidvat, Wibra, Hunkemöller, Zeeman, T-mobile, Blokker, Hema, Etos, Expert, Albert Heijn en diverse mode- en schoenenzaken.

BEREIKBAARHEID:
De Generaal Cronjéstraat is uitstekend te bereiken, zowel per auto als per openbaar vervoer. Het NS-station is op korte afstand gelegen.

PARKEREN:
Parkeren kan in de straat en op de openbare weg in de directe omgeving, er geldt betaald parkeren. De Cronjé parkeergarage is op loopafstand gelegen.

BTW:
Niet van toepassing.

VVE kosten:
Nader te bepalen.

Overige bijzonderheden:
Dataroom: in de dataroom vindt u stukken zoals plattegrond, kadastrale stukken, energie label.
Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Wat betreft de bodemgesteldheid verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van de omgevingsrapportage van de gemeente Haarlem d.d. 7 juli 2020 Op aanvraag verkrijgbaar.
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering:
Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: gemengd 2 + 3.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 199.500 kosten koper
Aangeboden sinds
20 april 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
60 m²
Perceel
90 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.