• Verkocht

Oudeweg 109 A 2031 CC Haarlem

€ 1.250.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 januari 2022
Verkoopdatum
1 juli 2022
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Het betreft een ruime en moderne showroom met bovengelegen kantoorruimte gelegen op een uitstekende zichtlocatie. Het complex is gebouwd in 2017 en zeer hoogwaardig afgewerkt.
De showroom op de begane grond is voorzien van een aparte entree, overheaddeur aan de achterzijde en kleine kantoorruimte. De achterzijde van het pand is middels een recht van overpad bereikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het complex kent een hoogwaardig opleveringsniveau met onder meer een ruime liftinstallatie, airconditioning, te openen ramen, systeemplafonds, diverse pantry's en toiletgroepen.

OPPERVLAKTE
Showroom/kantoorruime begane grond: ca. 510 m².
Hoogte begane grond: ca. 6 meter.
Kantoorruimte 1e verdieping: ca. 510 m².
Kantoorruimte 2e verdieping: ca. 510 m².

LIGGING
De Oudeweg is de verbindingsweg tussen De Waarderpolder en het centrum van Haarlem alsmede de uitvalsweg naar de A4 en A9. Ideaal gelegen ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol. De Waarderpolder heeft een NS-station en diverse busstations. Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

HUURSITUATIE
De begane grond van het object is volledig verhuurd aan sanitair specialist 'De Badmeester' en de actuele huuropbrengst bedraagt € 45.000,- exclusief BTW per jaar. Op 1 maart 2022 is een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst afgesloten met een vaste jaarlijkse verhoging van 2,5%.
Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich twee leegstaande kantoorruimten, welke momenteel te huur worden aangeboden voor in totaal € 85.000,- exclusief btw per jaar. De huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

VRAAGPRIJS
€ 1.250.000,- kosten koper. Geen BTW van toepassing.

ERFPACHT
De grond (525 m²) is in erfpacht uitgegeven door de gemeente Haarlem tegen zeer gunstige condities. Het canon bedraagt € 1.035,45 per jaar. De eerst volgende canonherziening is 1 maart 2035.

KADASTER
Het recht van erfpacht op een perceel grond, eigendom van- en liggende in de gemeente Haarlem aan de Oudeweg 109A, kadastraal bekend gemeente Haarlem, sectie N nummer 2078, ter grootte van vijf are en vijfentwintig centiare (5 are 25), met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen, bestaande uit een pand bevattende een bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimten op de eerste en tweede verdieping en verder toebehoren, plaatselijk bekend 2031 CC Haarlem, Oudeweg 109A1, 109A2.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN
Dataroom: in de dataroom vindt u stukken zoals plattegronden en kadastrale stukken. Nadere informatie en stukken zoals bijvoorbeeld huurcontracten en energie labels kunnen in een later stadium worden verstrekt.
Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

PARKEREN
Parkeerplaatsen zijn beschikbaar op gratis openbaar parkeerterrein aan de achterzijde van het pand. Verder zijn er parkeerplaatsen aan de voorzijde aan de openbare weg.

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

KOOPVOORWAARDEN
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een
waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Bodeminformatie:
Op aanvraag verkrijgbaar.
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.250.000 kosten koper
Aangeboden sinds
25 januari 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht (á € 1.035,00 per jaar)

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
1.530 m²
Perceel
525 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.