• Verkocht

Zwaaikom 7 2225 HX Katwijk (ZH)

€ 225.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 september 2022
Verkoopdatum
20 maart 2023
Looptijd
5½ maand

Omschrijving

Interessante belegging voor verkoop beschikbaar, gelegen aan de Zwaaikom 7 te Katwijk.

Het betreft een multifunctionele commerciële ruimte gelegen op de begane grond met een oppervlakte van 73,52 m2 VVO. De royale frontbreedte van ca. 6 meter en een voorgevel met veel glas zorgt voor een aantrekkelijk en licht binnenklimaat. De ruimte is thans verhuurd aan huurder Snackbar-Pizzeria Te Britten.

De Zwaaikom is gelegen aan de kop van het binnenhavengebied van Katwijk met een divers aanbod op het gebied van horeca, winkels en dienstverlening plus een recreantenhaven. Daarnaast bevindt de locatie zich nabij de oude dorpskern van Katwijk aan Zee, op loopafstand van de boulevard en het centrum, met een diversiteit aan binnenstedelijke voorzieningen.

Locatie
Met eigen vervoer is het object goed bereikbaar, mede door de vele parkeermogelijkheden en de nabijheid van de N206 welke in een directe verbinding met autosnelweg A44 staat. Per openbaarvervoer is het object tevens goed bereikbaar door een bushalte met een directe verbinding met de omliggende regio en het NS station ‘Leiden Centraal’.

Oppervlak
73,52 m2 VVO

Bestemming/gebruik
Volgens verkregen informatie van de gemeente Katwijk heeft het object de bestemming; Gemengd – 2 (zie bijlage). Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Katwijk.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Katwijk
Sectie : A
Nummer : 16528 A775

Huursituatie
De commerciële ruimte is per 1 januari 2017 verhuurd voor een periode van 5 jaar. Inmiddels is de huurovereenkomst aansluitend verlengd met 5 jaar.

De actuele huurprijs bedraagt € 18.148,- per jaar. De huurovereenkomst en overige relevantie informatie is na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring beschikbaar.
Vraagprijs € 225.000,- k.k.

VvE
Het verkochte maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars ‘commerciële ruimten Zwaaikom 5,6 en 7 te Katwijk’. De actuele bijdrage aan de VvE bedraagt ca. € 16,91 per maand.

Zekerheidstelling
Koper dient binnen 1 week na schriftelijke acceptatie van het voorstel een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom bij de door koper aan te wijzen notaris.

Energielabel
A

Overdracht
In overleg

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Parkeervoorzieningen
In de directe omgeving bevinden zich zeer goede betaalde parkeermogelijkheden aan de openbare weg alsmede in verschillende parkeergarage. Zie voor meer informatie over de tarieven en de beschikbare parkeerabonnementen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
74 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 18.148 per jaar
Huurders
1 huurder

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.