• Verkocht

Waardzicht 1 , 5 & 6 2922 HM Krimpen aan den IJssel

€ 1.705.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 juli 2021
Verkoopdatum
7 oktober 2021
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Belegging: Commercieel verhuurd onroerend goed.

Horeca verdeeld over twee appartementsrechten (3 huurders) in een complex met 3 commerciele ruimten en appartementen op de verdiepingen, goed zichtbaar (hoogbouw) en bereikbaar gelegen in Krimpen aan den IJssel in een omgeving met woonruimte, een winkelcentrum en parkeerruimte. De verkoop van de onderstaande locaties vindt plaats als een geheel in een transactie.

De commerciele ruimten worden al lange tijd verhuurd aan de huidige gevestigde ondernemers, die de corona-perikelen ieder op eigen wijze doorstaan hebben en inmiddels de deuren weer geopend hebben.
Waardzicht 1 biedt huisvesting aan Bowling en Partycentrum Krimpenhof, het gehuurde betreft ca. 1.400 m2 op de begane grond en 250 m2 op de verdieping. Deze locatie heeft energielabel B en is appartementsrecht 1, 15/108 aandeel in het geheel. De huidige huurovereenkomst (conform model ROZ 2012) met huurder is ingegaan op 1 februari 2012 en loopt in huurtermijnen van 5 jaar, de huidige termijn loopt tot en met 31 januari 2027.
Oorspronkelijke ingangsdatum van de huur is in 1988!!

Waardzicht 5 & 6 zijn beiden gebruik als restaurant te weten Bella Milano en Steakhouse Pampas Grill & Tapas, en zijn beide in exploitatie bij de zelfde ondernemer. Tezamen vormt dit 1 appartementsrecht (nr. 2) en dit is het 7/108e aandeel in het geheel met energielabel B. Het totaal van nr. 5 & 6 is ca. 705 m2 op de begane grond.
Waardzicht 5 is middels een indeplaatsstelling verhuurd aan Due Milano BV sinds 1-3-2002, de termijnen in het contract zijn verstreken als gevolg waarvan de overeenkomst voor onbepaalde termijn is. De oorspronkelijke huurovereenkomst is destijds specifiek opgesteld voor het gebruik als italiaans restaurant.
Waardzicht 6 is verhuurd aan Belle Milano BV met ingang van 1 februari 2008 en loopt in termijnen van 5 jaar, de huidige huurtermijn loopt tot en met 31 januari 2023. De Huurovereenkomst is conform ROZ model winkelruimte 2003.

In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone!). De buurt heet Kortland-Noord, kindvriendelijk met relatief veel gezinnen, met daarnaast veel voorzieningen, zoals op loopafstand Winkelcentrum Crimpenhof met een kleine 60 winkels waaronder 3 supermarkten. Verder biedt de nabijheid van een busstation met halte van diverse buslijnen een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Krimpen aan den IJssel is een plaats met een kleine 30.000 inwoners ligt op slechts 20 autominuten van Rotterdam (veel forensen in Krimpen) en maakt deel uit van het Metropoolregio Rotterdam Den Haag.
Het naastgelegen Krimpenerwaard is een natuurgebied bestaande uit een door rivieren omgeven landschap met mogelijkheden voor bijvoorbeeld fietsen, wandelen en kanoën.

Het vigerende bestemmingsplan is bestemmingsplan Kortland gemeente Krimpen aan den IJssel, vastgesteld op 13-06-2013 met de bestemming horeca.
Ter plaatse zijn de navolgende functies toegestaan:
- horecabedrijven tot en met categorie 2 van de staat van Horeca activiteiten
- bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, laad- en losruimte, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, water en wegen.

Nadere info over deze aanbieding zal op verzoek verstrekt worden via een dataroom, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring en akkoord opdrachtgever.

De verkoop vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring bestuur St. Mooiland, koper dient een VOG verklaring te overhandigen.
De procedure verloopt via biedingen per email gericht aan de verkopend makelaar welke bij opdrachtgever voorgelegd worden. De einddatum voor biedingen is 31 augustus 2021 om 12.00 uur, biedingen na deze datum/tijd worden niet in overweging genomen. Over biedingen zal niet met derden gecommuniceerd worden.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.705.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 juli 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
2.355 m²

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Beleggingsobject

Huurders
3 huurders

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.