• Verkocht

Hertogstraat 33 b 6511 RV Nijmegen

€ 325.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 november 2021
Verkoopdatum
22 november 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een kamergewijze VERHUURDE bovenwoning MET ONTTREKKINGSVERGUNNING gelegen in het stadscentrum van Nijmegen. De bovenwoning met een gebruikersoppervlakte van ca. 146,70 m² bestaande uit maar liefst zes (slaap)kamers is meer dan riant te noemen. Momenteel wordt de woning verhuurd aan vier personen. De bovenwoning ligt aan de Hertogstraat en maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex met in de plint het restaurant “China Delight” en op de 1e en 2e verdieping nog twee appartementen.

INDELING
De bovenwoning is via een gemeenschappelijke entree welke is gelegen aan de Hertogstraatzijde toegankelijk. Hier bevindt zich een hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Op de 1e verdieping is de bovenwoning toegankelijk. Op deze verdieping bevinden zich onder meer een ruime hal met bergkast, toilet, drie (slaap)kamers, dichte keuken met voorkamer en een compleet gerenoveerde badkamer. Op de 2e verdieping bevindt zich een zeer ruime overloop met witgoedaansluiting, drie (slaap)kamers en een vernieuwde badkamer. Bij de twee slaapkamers aan de straatzijde is er een doorbraak gemaakt.

LIGGING
De bovenwoning is gelegen aan de Hertogstraat in het stadscentrum van Nijmegen. De Hertogstraat kenmerkt zich door de wederopbouw van panden waarbij in de plint veelal winkels, dienstverleners en horecafuncties zijn gelegen. De verdiepingen worden veelal in gebruik genomen door appartementen.
De locatie is zeer goed bereikbaar mede doordat de straat ook voor autoverkeer toegankelijk is. Daarnaast zijn er aan deze zijde van de stad diverse parkeergarages gesitueerd. Per openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar doordat diverse bushaltes in de omgeving zijn gelegen. Het busstation en verderop gelegen centraal station zijn op loopafstand gelegen.

METRAGE
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 146,70 m² gebruikersoppervlakte wonen en is als volgt verdeeld:
• Eerste verdieping: 83,60 m²
• Tweede verdieping: 63,10 m²

Het meetcertificaat is op te vragen via ons kantoor.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Nijmegen
Sectie: C
Nummer: 8669 A1

OPLEVERNIVEAU
Het object zal in de huidige (verhuurde) staat, met de thans aanwezige installaties en voorzieningen worden opgeleverd, waaronder:
• Kombi Kompakt hre 28/24a cv-ketel (lease)
• Verwarming middels radiatoren
• Keukenblok met dubbele spoelbak
• Toilet met fonteintje
• Houten kozijnen met enkele beglazing
• Twee compleet vernieuwde badkamers (incl. sanitair, tegel- en leidingwerk)
• Compleet vernieuwde toiletruimte
• Dakgoot achterzijde en zijkant vervangen door zinken goten afgewerkt met trespa
• Twee dakramen vervangen
• Diverse kleine reparaties en aanpassingen (blussers, elektra)

BESTEMMING
Van toepassing is het bestemmingsplan “Nijmegen Centrum Binnenstad”, vastgesteld op 28-11-2012. Het perceel is bestemd met “gemengd – 5 + functieaanduiding specifieke vorm van dienstverlening 50 %” en dubbel bestemming “waarde – archeologie 3”. Onder deze gemengde bestemming is tevens wonen toegestaan. Voor de overige bepalingen verwijzen wij u naar de bestemmingsplan welke is toegevoegd aan de brochure.

ENERGIELABEL
Dit object heeft energielabel F.

HUURGEGEVENS
Het object wordt verhuurd aan vier personen op basis van vier individuele huurovereenkomsten met onderstaande huurprijzen:

1e etage voorzijde:
€ 370,00 kale huur en € 75,00 servicekosten.
1e etage achterzijde:
€ 315,00 kale huur en € 75,00 servicekosten.
2e etage voorzijde:
€ 370,00 kale huur en € 75,00 servicekosten.
2e etage achterzijde:
€ 390,00 all-in huur (in het huurcontract wordt geen splitsing gemaakt tussen kale huur en servicekosten)

Totaal: € 1.670,00 inclusief servicekosten

Er zijn mogelijkheden in de toekomst om het pand te verbouwen naar bijvoorbeeld drie zelfstandige eenheden. Afhankelijk van ondermeer het afwerkingsniveau en eventuele verbetering van het energielabel kan een kale jaarhuur van naar schatting € 23.000 - € 25.000,-- worden gerealiseerd.

KOOPPRIJS
€ 325.000,- k.k.

BIJZONDERHEDEN
• De cv-ketel wordt geleased tegen een maandelijks termijnbedrag van € 32,75;
• Er is geen VVE ingeschreven in de KvK. Verzekeringen dienen door de koper zelf te worden afgesloten.
• Het object zal worden verkocht en geleverd onder het mom van ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object.

KOOPOVEREENKOMST
Standaard NVM koopakte BOG.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

AANVAARDING
In overleg

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 november 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
147 m²

Energie

Energielabel
F

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 16.440 per jaar
Huurders
4 huurders

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.