• Verkocht

Vliet Noordzijde 19-21 2231 GN Rijnsburg

€ 1.500.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 november 2020
Verkoopdatum
28 december 2020
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Vrijstaand winkelpand met een tweetal zelfstandige bovengelegen woningen, alsmede een voormalige woonboerderij.

Het complex maakt nu nog deel uit van een groter perceel, het zal ten tijde van de levering worden afgesplitst van het achtergelegen perceel waardoor het onderhavig perceel een oppervlak zal hebben van ca. 450 m² (zie bijlage voor plattegrond).

Indeling
Vliet Noordzijde 19
Begane grond; winkelruimte t.b.v. apotheek, toilet, douche, kantine, kantoor. Tevens is er onder een groot gedeelte van de winkelruimte een kelderruimte aanwezig.

Vliet Noordzijde 20 en 20a

Vliet Noordzijde 20
Entree op begane grond, trap naar overloop, entree, gang met toilet, badkamer, keuken, woonkamer, (groot) dakterras, 2e verdieping met 4 slaapkamers, toilet en overloop.

Vliet Noordzijde 20a
Entree op begane grond, trap naar overloop, entree, gang met toilet, badkamer, keuken, woonkamer, dakterras, 2e verdieping met 4 slaapkamers, toilet en overloop.

Vliet Noordzijde 21
Entree met hal en gang, diverse kamers en keuken en trap naar 1e verdieping, overloop en diverse kamers.

Locatie
Uitstekend gesitueerd op goede stand, prachtig uitzicht over de Vliet. Belendingen bestaan uit woningen. In de directe omgeving volop parkeermogelijkheden aanwezig.

Wijze van oplevering
In huidige staat. De winkelruimte is verhuurd, de woningen zijn vrij van huur.

Bestemming/gebruik
Gemengd-1, met functie aanduiding detailhandel en wonen.

Huurcondities
Winkel is verhuurd aan Apotheek
Huurprijs € 40.000 p.jr.
Huurtermijn 5 jaar en 5 verlengingsjaren

Bovenwoningen en voormalige woonboerderij
Huurprijs n.n.b

Kadastrale gegevens
Kadastrale gemeente: Rijnsburg
Sectie: B 6401 (gedeeltelijk) en B 6459

Koopsom
€ 1.500.000,- k.k.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Asbestclausule
Gezien de ouderdom van de opstallen zijn er vermoedelijk asbesthoudende stoffen / materialen in de onroerende zaak aanwezig. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Lijst van Zaken
Verkoper en koper verklaren nadrukkelijk dat zij afstand doen van het toevoegen van een lijst van zaken bij de koopovereenkomst.

Bodemverontreiniging
Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien. Eventuele kosten van sanering dan wel aanwezigheid van vervuiling / verontreiniging zijn voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.500.000 kosten koper
Aangeboden sinds
30 november 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
450 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 40.000 per jaar (21% BTW van toepassing)
Huurders
1 huurder
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.