• Verkocht

Runstraat 15 en 15a 5374 AA Schaijk

€ 268.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 september 2020
Verkoopdatum
29 november 2020
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Beleggingsobject, commercieel verhuurd onroerend goed:

Het gaat om 2 ruimten:
Runstraat 15, deze ruimte ter grootte van 265 m2 biedt sedert 1 oktober 2019 huisvesting aan RoverMedia-Group, een full service reclamebureau. Werkt al jarenlang succesvol voor grote en kleine bedrijven in diverse branches. Gericht op creatieve oplossingen die niet alleen mooi zijn, maar ook echt werken voor een brede landelijke doelgroep. RoverMedia is van oorsprong opgericht in 2001.
RoverMedia-Group heeft de afbouw en inrichting aangepast naar haar eigen huisstijl.

Indeling van de gehuurde ruimte:
Inloopsluis, open ontvangst-/presentatieruimte met aansluitend 4 spreekkamers, toiletgroep met dames- en herentoilet, een pantry, een werkkast, en een ruimte met patchkast en c.v. Er zijn 2 berg-/archiefruimten met kluisdeuren. het gehuurde oppervlak bedraagt ca. 265 m2 en voorzien van zelfstandige aansluitingen GWE. Het gehuurde heeft een energielabel A geldig tot 09-12-2028. De huurovereenkomst loopt tot en met 30 september 2022 en wordt behoudens opzegging per 3 jaar verlengd.
- Volop gratis parkeermogelijkheden direct voor het complex;
- aanwezigheid geldautomaat wat garant staat voor veel traffic.
In de directe omgeving zijn diverse winkels zoals Manders optiek & juwelier, Bento, kledingwinkel 't Heuveltje, Regiobank, Gall & Gall, een bloemenzaak, Bruna en Travel XL bevinden zich in de nabije omgeving;

Runstraat 15 a (geen officieel huisnummer), deze ruimte van ca. 27 m2 biedt ruimte aan de geldautomaat van de Rabobank. De vestiging van de bank zelf is verplaatst, de geldautomaat is gehandhaafd. De ruimte is ca. 28 m2 groot en voorzien van zelfstandige aansluiting electra en een dataverbinding.
De huurovereenkomst loopt tot en met 28 februari 2021 en wordt (behoudens opzegging) aansluitend jaarlijks verlengd.

Het eigendom betreft 2 separate appartementsrechten, onderdeel van een complex gebouwd in 1994. De splitsingsakte is in het kader van de verkoop begin 2020 opgesteld. De boven- en achtergelegen appartementen zijn ten behoeve van wonen en in eigendom bij Stichting Mooiland.
Het vigerende bestemmingsplan is Kom Schaijk, vastgesteld 03-07-2014, de bestemming is gemengd.
Bestemd voor:
-publiekgerichte dienstverlening
-niet-publiekgerichte dienstverlening
-maatschappelijk
-bedrijven genoemd in de categorieën 1 en 2 van de milieuzoneringslijst met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, risicovolle inrichtingen, vuurwerkbedrijven en de opslag en verkoop van motorbrandstoffen (inclusief LPG)

Beide objecten worden uitsluitend tezamen in een transactie verkocht.

Schaijk is centraal gelegen in de driehoek Nijmegen-Eindhoven –’s-Hertogenbosch en is goed bereikbaar via de op- en afritten van de snelwegen A50 (Oss-s’Hertogenbosch) en A73 (Nijmegen-Venlo) en geniet regionale bekendheid vanwege het ruime winkelaanbod.

Huurcontracten op basis van het laatste model ROZ. Rover Media Group heeft een bankgarantie/waarborgsom gesteld van 3 maanden huur, de Rabobank niet.

Tot en met 14 oktober 12.00 uur kunnen biedingen per mail gericht aan ons kantoor ingediend worden.

Verkoop geschiedt ten allen tijd onder voorbehoud goedkeuring Bestuur St. Mooiland, daarnaast dient koper een VOG verklaring te overhandigen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 268.000 kosten koper
Aangeboden sinds
11 september 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
292 m²

Energie

Energielabel
A 1,02

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.