• Verkocht

Markt 15 5941 GA Velden

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 oktober 2020
Verkoopdatum
6 mei 2022
Looptijd
18½ maand

Omschrijving

Gunstig gelegen beleggings- en transformatieobject gelegen aan de Markt 15 te Velden. Het object is thans in gebruik als horecagelegenheid en bestaat uit een brasserie met ijssalon, restaurant en veertien hotelkamers. Eigenaar is voornemens het object in de huidige staat te verkopen.

Object:
Het object betreft een in 1951 gerealiseerde horecagelegenheid, echter is het object in de loop der jaren gerenoveerd en uitgebreid. De laatste verbouwing vond plaats in 2014. Het object beschikt over een totale oppervlakte van ca. 711 m2 en een verkoopvloeroppervlak van ca. 190 m2. Gelet op de bouwaard en indeling van het object en de positieve houding ten opzichte van transformatie vanuit de gemeente zijn er enkele kansrijke transformatiemogelijkheden denkbaar. Een transformatie naar diverse wooneenheden op de bovengelegen verdiepingen in combinatie met een commerciële plint behoort daarbij tot de mogelijkheden.

De horecagelegenheid richt zich voornamelijk op het regionale en toeristische publiek en touroperators en touringcarbedrijven uit Nederland en België die groepsactiviteiten verzorgen. Tevens richt het hotel zich op het zakelijke publiek.

Het object voldoet aan de hoogste graad brandveiligheid (totaaldetectie) met BMC met certificaat en doormelding naar RAC.

Indeling:
Aan de zijde van de Markt bevindt zich de hoofdentree van de horecagelegenheid. Via de entree wordt u ontvangen aan de receptie van waaruit de brasserie met bar, ijssalon met ijskeuken en het restaurant met professioneel ingerichte keuken inclusief voorzieningen bereikbaar zijn. De inpandige ijssalon heeft ook een eigen separate ingang en aangrenzende zelfstandige ijskeuken voor de bereiding van alle ijssoorten. Via de keuken is de kelder met technische installaties, koelcellen en witgoedaansluitingen bereikbaar. Via de openslaande deuren van de brasserie/ijssalon is het terras te bereiken. Gescheiden toiletten met voorportaal bevinden zich nabij de receptie, evenals een separaat invalidentoilet.
Via de trap bij de entree zijn de bovengelegen verdiepingen bereikbaar. Op de eerste verdieping bevinden zich vijf kamers, op de tweede verdieping bevinden zich zeven kamers, waarvan 2 met aangrenzende bijkamers. De hotelkamers variëren in afmeting, maar zijn allen voorzien van een eigen badkamer met wastafel, douche of bad en een toilet. Object tevens voorzien van bergzolder met CV-installatie.

Ligging en bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan zowel de Markt als aan de Rijksweg te Velden. Velden is een dorp in de gemeente Venlo in Limburg, zo'n 5 kilometer ten noorden van Venlo en 7 kilometer ten zuiden van Arcen. Velden heeft thans ca. 5.305 inwoners en beschikt over een gezellig dorpscentrum met terrasjes. In de directe omgeving van het object bevindt zich eveneens Jan Linders, Kruidvat en Juwelier en optiek Schreven. Velden kent diverse fiets- en wandelroutes. Middels een veerdienst zowel voor fietsers, wandelaars en automobilisten is Grubbenvorst te bereiken.

Door de gunstige ligging kent het object een goede bereikbaarheid. Via de Rijksweg is eenvoudig de op- en afrit naar de A67 (Duisburg - Venlo - Eindhoven) te bereiken, met aansluiting op de A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond) en het Duitse wegennet. Met het openbaar vervoer kent het object eveneens een goede bereikbaarheid. Aan de Rijksweg bevindt zich op ca. 150 meter een bushalte.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen bestemmingsplan Velden-Hasselderheide en heeft de enkelbestemming horeca. Het vigerende bestemmingsplan staat horeca in categorie 1, 2 en 3 toe. Door gemeente Venlo is een positieve houding aangenomen ten aanzien van een eventuele wijziging van de bestemming ten behoeve van de realisatie van wooneenheden.

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopprijs.

Overige condities:
Koopovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

Aanvaarding:
In overleg.

Onderzoeksplicht:
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

Oplevering:
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor via 077 - 398 12 60.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
19 oktober 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951

Oppervlakten

Oppervlakte
711 m²
Perceel
297 m²

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.