• Verkocht

Dwarsstraat 11 3134 EE Vlaardingen

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 augustus 2021
Verkoopdatum
24 augustus 2021
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Beleggingsmogelijkheid!
Voor verkoop bieden wij, in een parkeergarage gelegen te Vlaardingen, 11 parkeerplaatsen aan. Het betreft 10 verhuurde autoparkeerplaatsen en 1 verhuurde motorparkeerplaats. De totale huuropbrengst bedraagt momenteel circa € 10.500,-- exclusief btw en servicekosten. Het betreft allen onbepaalde tijd ROZ huurovereenkomsten autobox / parkeerplaats.

De parkeerplaatsen zijn gelegen in een betaald parkeren gebied met flinke schaarste, de inrijhoogte is 2.70m en het geheel is in 2009 gebouwd. Verder heeft de VvE een uitstekende reserve op de balans voor toekomstig onderhoud.

Interesse?
Indien u interesse heeft in dit beleggingsobject kunnen wij u toegang verschaffen tot onze dataroom. U kunt hiervoor ons e-mailbericht sturen.

Bieden vanaf: € 130.000,- k.k.

Wijze van oplevering:
Het object wordt "as is where is" verkocht en opgeleverd.

Aanvaarding:
Per direct.

Projectnotaris:
Er is een projectnotaris aangesteld door verkoper, te weten MAES notarissen te Vlaardingen.

Vereniging van Eigenaren:
Er is een actieve VVE aanwezig, VVE bijdrage circa € 30,- per parkeerplaats per maand (VVE stukken beschikbaar in de dataroom).

Biedingsprocedure:
Wanneer partijen na het bestuderen van de informatie uit de dataroom geïnteresseerd zijn om het geheel te kopen dan nodigen wij partijen graag uit om voor vrijdag 20 augustus 2021 12:00 uur hun bieding in te dienen via:

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Recht van gunning:
De verkoper behoudt zich altijd het ‘recht van gunning’ voor. Dat betekent dat hij of zij mag bepalen of de combinatie van prijs en voorwaarden voldoende is om aan een bepaalde bieder te verkopen. Verkoper is dus niet verplicht aan de hoogste bieder te verkopen, maar kan kiezen voor een lager bod met betere voorwaarden. Er kan zelfs worden besloten niet te gunnen (niet te verkopen).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de belegging, gelegen aan Dwarsstraat 11 te Vlaardingen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V.
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 augustus 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
132 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Beleggingsobject

Huurders
10 huurders

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.