• Verkocht

Stadhoudersweg 1 3136 BW Vlaardingen

€ 650.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 november 2020
Verkoopdatum
21 januari 2021
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Aan de Stadhoudersweg 1 te Vlaardingen is per direct een beleggingsobject beschikbaar met een medisch-maatschappelijke bestemming. Het object is thans in gebruik bij een fysiotherapiepraktijk, een bloedpoli van het Vlietland Ziekenhuis en huisartsenpraktijk. Per 1 januari 2021 komt de huisartsenpraktijk beschikbaar voor verhuur, welke thans te huur wordt aangeboden.

PRAKTIJKRUIMTE
Het complex is gelegen op een ruim perceel van 1.663 m2. Het multi-tenant object is voorzien van een gemeenschappelijke ingang, verkeersruimtes, pantry. Het object is verder ingedeeld met diverse praktijkruimte en een grote sporthal ten behoeve van de fysiotherapiepraktijk. Verder zijn de praktijkruimtes onder meer voorzien van lichtkoepels, verlichting, een plavuizen vloer en raampartijen.

De huidige huurinkomsten (exclusief beschikbaar komende deel) bedragen € 46.875,68 op jaarbasis vrij van BTW. Het voor verhuurbare beschikbare deel wordt aangeboden tegen € 13.800,- op jaarbasis vrij van BTW. Daarmee bedragen de huurinkomsten bij een volledige bezettingsgraad ca. € 60.675,- vrij van BTW. De fysiopraktijk is veruit de grootste huurder van het object een heeft recentelijk een 5 jarige huurovereenkomst gesloten. Genoemde bedragen zijn exclusief servicekosten.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Holy – Zuidwest” zijn op de locatie medisch maatschappelijke doeleinden toegestaan. Onder deze doeleinden wordt verstaan:
Het uitoefenen van activiteiten gericht op (para)medische en openbare dienstverlening, waaronder een:

– Huisartsenpraktijk;
– Tandartsenpraktijk;
– Mondhygiënist;
– Behandel en/of trainingscentrum;
– Voorzieningen van algemeen nut.

Het maximum bebouwingspercentrage van de kavel bedraagt 75% en de maximum bouwhoogte is 10 meter. Daarmee biedt het perceel nog mogelijkheden om het object uit te breiden aan de westzijde op het kleinere perceel. Eveneens is het mogelijk om nog een tweede bouwlaag te realiseren conform het bestemmingsplan.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: K
Nummer: 1166 – 2357
Groot: 1.663 m2 perceeloppervlakte

Het erfpachtrecht is recentelijk omgezet in een eeuwigdurend erfpachtrecht met een canon van ca. € 2.500,- per jaar. De omzetting naar eigen grond kan tegen een koopsom van € 153.000,-.

PARKEREN
Bij het object zijn voldoende eigen parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Tevens zijn in de directe omgeving voldoende openbare parkeergelegenheden beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van woonwijk “Holy-Zuid” te Vlaardingen. De ontsluiting met het openbaar vervoer en de auto is zeer goed.

Zo is het object binnen 1 minuut loopafstand gelegen van bushalte “Het Zonnehuis”, welke een directe verbinding heeft op de metrolijn tussen Hoek van Holland en Rotterdam. Hierdoor zijn omliggende plaatsen als Rotterdam, Schiedam en Maassluis zeer goed bereikbaar.

Tevens is het object binnen 1 minuut rijafstand gelegen van de afrit van Rijksweg A20, welke een directe verbinding heeft met de Rijksweg A4. Hierdoor zijn verder gelegen steden als Amsterdam, Delft, Den-Haag, Zoetermeer en Leiden ook goed te bereiken.

BOUWJAAR
Het pand is in 1975 gebouwd en opgeleverd.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 650.000,- k.k. vrij van BTW.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 650.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 november 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Erfpacht (á € 2.500,00 per jaar)

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
600 m²
Perceel
1.663 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 46.875 per jaar
Huurders
4 huurders
Verhuurd
508 m²
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.