• Verkocht

Raadhuisplein 2 3891 ER Zeewolde

€ 265.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 september 2020
Verkoopdatum
7 december 2020
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Belegging: Commercieel verhuurd onroerend goed.

Winkelruimte, goed zichtbaar en bereikbaar gelegen in Zeewolde in een omgeving met diverse andere ondernemende winkeliers!

De winkel is 174 m2 groot en biedt sedert oplevering in 1995 huisvesting aan een slijterij, al vele jaren onder de naam Drankenspeciaalzaak Mitra Thiele, een slijterij/Liquor Store. Deze zelfstandige ondernemer werkt met Mitra als franchiser ten behoeve van inkoop en marketing. De winkel is gericht op particulieren, maar levert ook aan bedrijven en horeca.
De huidige huurtermijn loopt tot en met 31 juni 2026 en wordt aansluitend behoudens opzegging per 5 jaar verlengd. Huurovereenkomst is conform model ROZ 2012. De waarborgsom die in de huurovereenkomst is opgenomen is echter niet aan verhuurder ter beschikking gesteld.

De overdekte entree geeft meteen toegang aan de winkelruimte door haar ligging op de hoek goed zichtbaar is. Via dagverblijf en opslag zijn ook de pantry en het toilet bereikbaar. Er is kruipruimte onder de winkel en een achter-uitgang met opslagmogelijkheden aan weerszijden, laden en lossen geschied via de voorzijde. De afwerking is geheel door en voor rekening huurder aangebracht.

Raadhuisplein onderdeel van Zeewolde Winkelhaven, en deze winkelruimte ligt op de hoek met de Gelderseweg, een belangrijke verbindingsweg rond het centrum. Aan de andere zijde van het Gelderseweg loopt de weg als promenade door het centrum als Raadhuisstraat. Het Raadhuisplein sluit aan bij het gemeentehuis en de Aanloophaven een toeristische attractie door de dynamiek van de haven. Op het binnenplein aan de achterzijde van het Raadhuisplein zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden. Er is een onderdoorgang vanuit het parkeerterrein naar de winkels aan het Raadhuisplein.
Zeewolde winkelhaven is een overzichtelijk en gezellig ingericht centrum met een goed aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Het eigendom betreft een appartementsrecht, 37/832e onverdeeld aandeel, de splitsing heeft in maart van dit jaar plaatsgevonden. Het complex is gebouwd in 1995 en is redelijk tot goed onderhouden.

Het winkelgebied kent een gevarieerd winkelaanbod.
Vereniging van Centrumondernemers is de naam van de ondernemersvereniging van Zeewolde Dit collectief werkt met de centrum-ondernemers samen en bedrijfskring Zeewolde om een actief en aantrekkelijk centrum te bieden.
De gemeente Zeewolde heeft ca. 22.500 inwoners.

Het vigerende bestemmingsplan is Haven - en strandgebied gemeente Zeewolde, vastgesteld op 14-02-2013 met de (enkel)bestemming Centrum.
Ter plaatse zijn de navolgende functies toegestaan:
a. cultuur en ontspanning
b. detailhandel met uitzondering van supermarkten
c. persoonlijk, publieksgerichte en zakelijke dienstverlening
d. horeca categorie 1 en 2 zoals genoemd in de staat van bedrijfsactiviteiten (hiervoor zijn beperkingen opgenomen in de splitsingsakte!).
e. maatschappelijke voorzieningen

De verkoop vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring bestuur St. Mooiland, koper dient een VOG verklaring te overhandigen.
De procedure verloopt via schriftelijke biedingen, deze kunnen gedaan worden tot uiterlijk vrijdag 6 november 2020 om 16.00 uur.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 265.000 kosten koper
Aangeboden sinds
30 september 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
174 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS station op 5000 m of meer en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.