Raadhuisplein 14 3891 ER Zeewolde

  • Verkocht
€ 179.000 k.k.

Omschrijving

Belegging: Commercieel verhuurd onroerend goed.

Winkelruimte, goed zichtbaar en bereikbaar gelegen in Zeewolde in een omgeving met diverse andere ondernemende winkeliers!

De winkel is 127 m2 groot en biedt sedert 1 oktober 2014 huisvesting aan Zeezicht Optiek. De huidige huurtermijn loopt tot en met 30 september 2024 en wordt aansluitend behoudens opzegging per 5 jaar verlengd. Huurovereenkomst is conform model ROZ winkelruimte 2012.

De entree geeft meteen toegang aan de winkelruimte, die tevens voorzien is van separate ruimten waaronder een pantry en toilet. Er is een achter-uitgang beschikbaar. De inrichting/afwerking van het gehuurde is geheel door en voor rekening huurder aangebracht.

Raadhuisplein is onderdeel van Zeewolde Winkelhaven, en aansluitend aan de Gelderseweg, een belangrijke verbindingsweg rond het centrum. Aan de andere zijde van het Gelderseweg loopt de weg als promenade door het centrum als Raadhuisstraat. Het Raadhuisplein sluit aan bij het gemeentehuis en de Aanloophaven een toeristische attractie door de dynamiek van de haven.
Op het binnenplein aan de achterzijde van het Raadhuisplein zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden. Er is een onderdoorgang vanuit het parkeerterrein naar de winkels aan het Raadhuisplein.
Zeewolde winkelhaven is een overzichtelijk en gezellig ingericht centrum met een goed aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Het eigendom betreft een appartementsrecht, 27/832e onverdeeld aandeel, de splitsing heeft in maart 2020 plaatsgevonden. Het complex is gebouwd in 1995 en is goed onderhouden.

Het winkelgebied kent een gevarieerd winkelaanbod.
Vereniging van Centrumondernemers is de naam van de ondernemersvereniging van Zeewolde Dit collectief werkt met de centrum-ondernemers samen en bedrijfskring Zeewolde om een actief en aantrekkelijk centrum te bieden.
De gemeente Zeewolde heeft ca. 22.500 inwoners.

Het vigerende bestemmingsplan is Haven - en strandgebied gemeente Zeewolde, vastgesteld op 14-02-2013 met de (enkel)bestemming Centrum.
Ter plaatse zijn de navolgende functies toegestaan:
a. cultuur en ontspanning
b. detailhandel met uitzondering van supermarkten
c. persoonlijk, publieksgerichte en zakelijke dienstverlening
d. horeca categorie 1 en 2 zoals genoemd in de staat van bedrijfsactiviteiten
e. maatschappelijke voorzieningen

De verkoopprocedure verloopt via schriftelijke biedingen gericht aan ons kantoor, naar aanleiding waarvan verkoper zal aangeven met welke partij zij verder gaat. Deze biedingen dienen uiterlijk 1 april 2021 om 12.00 uur bij ons kantoor Luc Beumer Vastgoed binnen te zijn om mee genomen te worden in het besluitvormingsproces. Over deze biedingen zal niet gecommuniceerd worden.
De verkoop vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring bestuur St. Mooiland, koper dient een VOG verklaring te overhandigen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 179.000 kosten koper
Aangeboden sinds
9 maart 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
127 m²

Energie

Energielabel
A 0,61

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS station op 5000 m of meer en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder