• Verkocht

Industrieweg 12 2382 NV Zoeterwoude

€ 1.995.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 maart 2019
Verkoopdatum
24 februari 2021
Looptijd
22½ maand

Omschrijving

Industrieweg 12 te Zoeterwoude

Op bedrijventerrein Grote Polder gelegen beleggingsobject. Zijnde een verhuurd bedrijfspand met kantoor- en productie- / bedrijfsruimte in de directe omgeving van de N11 (Utrecht - Leiden) en A4 (Rotterdam – Amsterdam). Het gebouw is o.a. voorzien van een gedeelde representatieve receptie, toiletgroepen, pantry en parkeerplaatsen.

In overleg betreft het hier ook een buitengewoon interessant complex voor een eigenaar-gebruiker!

Het gehele complex is door de eigenaar altijd goed onderhouden en met veel aandacht en zorg beheerd.

Locatie
Het pand is gelegen op een goed bereikbare en in het zicht springende locatie en grenst zowel aan de Industrieweg als Produktieweg. De autosnelweg A4 (Rotterdam – Amsterdam) en N11 Utrecht – Leiden) zijn binnen enkele minuten te bereiken. In de directe omgeving van Heineken en 3M.
Recht voor de deur bevindt zich een busstop.

Oppervlak begane grond
Ca. 1.830 m² bvo bestaande uit bedrijfs- en kantoorruimte. De begane grond is voorzien van een representatieve entree, overheaddeuren, toiletgroepen en pantry’s.
Oppervlak 1e verdieping
Ca. 1.510 m² bvo, bestaande uit kantoorruimte. Deze verdieping is eveneens voorzien van toiletgroepen en pantry’s

Buitenterrein
Buitenterrein is voorzien van bestrating. Voldoende openbare parkeerplaatsen rondom het gebouw.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Zoeterwoude
Sectie : B
Nummers : 3601, 3654, 4784
Groot : 38 are en 38 centiare.

Erfgrens dient nog nader kadastraal te worden vastgesteld.

Wijze van oplevering
In huidige verhuurde staat.

Bestemming/gebruik
Artikel 3 Bedrijf.

Totale huurinkomsten
Ca. € 198.700,- per jaar (inclusief theoretische huurprijs van leegstand en exclusief servicekosten). De ruimte is gedeeltelijk verhuurd (ca. 85%) op basis van verschillende looptijden. Bovenstaande huurinkomsten zijn indicatief.

Vraagprijs
€ 1.995.000,- k.k.

Alle relevante documentatie ligt ter inzage op het kantoor van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Asbestclausule
Gezien de ouderdom van de opstallen zijn er mogelijk asbesthoudende stoffen / materialen in de onroerende zaak aanwezig. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Lijst van Zaken
Verkoper en koper verklaren nadrukkelijk dat zij afstand doen van het toevoegen van een lijst van zaken bij de koopovereenkomst.

Ondergrondse tank/Bodemverontreiniging
Aan koper is bekend dat, gezien de ouderdom van de onroerende zaak, de kans bestaat dat een ondergrondse tank(s) aanwezig is/zijn (geweest). Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit die mogelijke aanwezigheid kan voortvloeien. Bovendien wordt iedere aansprakelijkheid van verkoper jegens koper als gevolg van de mogelijke aanwezigheid van een ondergrondse tank uitgesloten.

Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien. Eventuele kosten van sanering dan wel aanwezigheid van vervuiling / verontreiniging zijn voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.995.000 kosten koper
Aangeboden sinds
28 maart 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
3.340 m²
Perceel
3.340 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Beleggingsobject

Huurders
8 huurders
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.