• Verkocht

Newtonweg 47 - 117 8013 RD Zwolle

€ 1.800.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 mei 2021
Verkoopdatum
20 september 2021
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Het bedrijfscomplex “Ondernemerscentrum Marslanden” aan de Newtonweg 47 – 117 in Zwolle bestaat in totaal uit 35 bedrijfsunits van ieder circa. 60 m2 BVO. Nagenoeg alle bedrijfsunits zijn meerjarig verhuurd en worden afzonderlijk van elkaar te koop aangeboden. De juridische splitsing wordt momenteel voorbereid en ook voor de oprichting van de VvE worden momenteel voorbereidingen getroffen.

Het complex is gelegen op bedrijventerrein “Marslanden” langs het Almelose Kanaal in Zwolle. Het bedrijventerrein staat bekent om haar diversiteit van aanwezige bedrijven. Zo zijn er naast veel lokale ondernemers ook enkele multinationals gevestigd zoals het distributiecentrum van Ahold en de bakkerij van HEMA. Veel bedrijven vestigen zich op het bedrijventerrein door haar uitstekende bereikbaarheid. Door de diverse uitvalswegen zijn het stadscentrum van Zwolle, de omringende dorpskernen en de op- en afritten van de Rijksweg A28 (Hoogeveen – Utrecht) snel te bereiken.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan “Marslanden” heeft het complex een bedrijfsdoeleinden bestemming. Voor een complete lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten verwijzen wij u door naar de website van Ruimtelijke Plannen.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

Op het volledig verharde buitenterrein is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de direct omgeving ruimschoots aanwezig.

Beleggingsobject

Het bedrijfscomplex wordt in verschillende units, onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten, te koop aangeboden. De jaarlijkse huuropbrengst bedraagt € 139.500,-. Voor meer informatie omtrent de huidige huurcontracten kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Koopcondities

Vraagprijs: € 1.800.000,- k.k. excl. BTW

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.800.000 kosten koper
Aangeboden sinds
18 mei 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
2.160 m²
Perceel
5.285 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 139.500 per jaar
Huurders
14 huurders
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.