President Rooseveltlaan 745 4383 NG Vlissingen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Te Koop
Multifunctioneel beleggingspand op zichtlocatie nabij AH XL te Vlissingen.
De locatie is sinds 1 januari 2012 in gebruik bij het bedrijf Buitenhof Tuinmeubelen (zie bebouwde oppervlak van de bedrijfs-/kantoorruimte omvat ca. 1.905 m² (waarvan circa 23,5 m² op verdieping) en het object wordt grotendeels gebruikt als showroom (circa 1.479 m²). De overige m² worden gebruikt t.b.v. magazijn en kantoor-/sanitaire ruimte. Het bouwjaar van de opstal is 1970. In 2016 is de dichte gevel aan de zijde van de AH-XL gewijzigd in een doorzichtige gevel met glazen puien.
Het perceel met een afmeting van 2.718 m² is geheel verhard middels betonklinkers t.b.v. parkeren, manoeuvreren en etaleren van buitenmeubelen.
De opstal wordt in verhuurde staat aangeboden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst is ingegaan op 1 januari 2012 voor een periode van 5 jaar en loopt tot en met 31 december 2021 met aansluitende optieperioden van 5 jaar. De huurder is Turfpoort BV en de huurprijs op jaarbasis bedraagt € 84.000,- per jaar exclusief BTW. Huurder heeft aan de verhuurder een bankgarantie verstrekt ter grootte van een bedrag van
€ 24.000,-. Een kopie van de huurovereenkomst is op aanvraag beschikbaar.

Bereikbaarheid
Het object is uiterst zichtbaar gelegen direct bij de entree en de AH XL op het bedrijventerrein “Baskensburg” te Vlissingen. De opstal is uitstekend bereikbaar gesitueerd direct nabij de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en het provinciale wegennetwerk. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen bus-/en treinverbinding op loop- dan wel fietsafstand. De opstal ligt direct zichtbaar aan de provinciale verbindingsweg tussen Vlissingen en Middelburg, de Nieuwe Vlissingseweg.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan ‘Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen’ vastgesteld door de Gemeenteraad op 22 juli 2010, heeft het onderhavige de bestemming ‘’Bedrijf-1’’ (artikel 3). Er geldt een dubbelbestemming “Waarde” (artikel 11). Ook maakt het bestemmingsplan melding van gebiedsaanduiding “veiligheidszone” (artikel 15.2). De maximum bouwhoogte is 10.0 meter. Binnen het bouwvlak is het maximale bebouwingspercentage 100%. Op 7 november 2011 is aan de huidige gebruiker, te weten Garden Life Style BV, een omgevingsvergunning verstrekt door het College van B&W van de gemeente Vlissingen voor de verkoop van grootschalig tuinmeubilair op de locatie President Rooseveltlaan 745. Deze vergunning is op aanvraag beschikbaar.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Vlissingen
Sectie: H
Nummer: 1267
Grootte: 27 a en 18 ca (2.718 m²).

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
1970.

Afmetingen - circa-*
Showroomruimte: 1.479 m²
Magazijnruimte: 366 m²
Kantoor-/archief-/sanitaire ruimte: 60 m² (archief gelegen op 1e verdieping, circa 24 m²)

Totaal: 1.905 m².

Buitenterrein:
Circa 837 m².

* De genoemde afmetingen zijn verstrekt door de verkoper via een plattegrondtekening. Er is geen meetcertificaat aanwezig en derhalve aanvaardt Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid t.a.v. de verstrekte m².

Parkeren/buitenterrein
Het buitenterrein biedt voldoende mogelijkheid ten behoeve van parkeren voor bezoekers en etaleren van goederen. Direct naast de opstal is het grote parkeerterrein van AH XL gelegen.

Voorzieningen
De opstal omvat een bedrijfsgebouw met showroom, magazijn en kantoor-/archief-/sanitaire ruimte. De constructie betreft een stalen constructie waarvan de randbalken zijn gefundeerd met betonnen heipalen. De vloeren van de begane grond zijn allen van beton en in het werk gestort. De gevels betreffen deels zogenaamde stalen sandwichpanelen en deels aluminium-/houten kozijnen waarin opgenomen beglazing. De showroomruimte is via diverse zijden van de opstal toegankelijk. De binnenwanden zijn deels opgetrokken vanuit metselwerk en deels lichte scheidingswanden. De opstal heeft een plat dak en is deels voorzien van bitumineuze dakbedekking met diverse lichtkoepels en deels voorzien van vermoedelijk eterniet (asbest) houdende dakplaten.
Het object is voorzien van voldoende sanitaire voorzieningen.
De frontbreedte aan de zijde van de AH XL en de President Rooseveltlaan is circa 62.0 meter en aan de zijde van de Nieuwe Vlissingseweg circa 32,50 meter.
De bouwkundige rapportage van Wooninspectie Zeeland d.d. 21 juni 2018 is op aanvraag beschikbaar. Een asbestinventarisatie onderzoek wordt momenteel uitgevoerd en zodra beschikbaar is deze op aanvraag te verkrijgen.

De navolgende installaties/voorzieningen zijn aanwezig:

- Brandblusvoorzieningen;
- Verlichtingsarmaturen;
- Verwarming via 2 gasheaters en 2 CV ketels;
- Wandcontactdozen;
- Noodverlichtingspictogrammen;
- Krachtstroomvoorzieningen;
- Diverse loopdeuren;
- Hoogte dak deels circa 4.25 meter en deels circa 5.25 meter;
- 1 elektrisch bedienbare overheaddeur;
- Buitenverlichting.

Koopsom
Nader overeen te komen.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Energielabel
Volgt nog.

Oplevering
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verkoper.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “President Rooseveltlaan 745” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
1.905 m²
Perceel
2.718 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 84.000 per jaar
Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

President Rooseveltlaan 745

Prijs n.o.t.k.