Slobbeland 5 div. 1131 AA Volendam

€ 6.500.000 k.k.

Omschrijving

Vrijblijvende projectinformatie

Object/Ligging
Te koop op goede locatie en zeer centraal gelegen in Volendam aan het Slobbeland 5, 19 aantrekkelijke verhuurde recreatiewoningen. Verder informatie (indeling, technische gegevens etc.) op aanvraag en foto’s en overige mediabeelden ter referentie.

Aantal personen: 4 en 6- persons
Bouwjaar: circa 2020
Energielabel: A (volledig gasloos)
Soort woningen: diverse typen

Het Park
Heeft u belangstelling om te investeren in jong, hoogwaardig en duurzaam recreatief vastgoed? En wilt u direct profiteren van aantrekkelijke verhuuropbrengsten? Dit kan nu!
Op een bijzondere en supertoeristische locatie, aan het Markermeer en vlakbij de Volendamse Dijk, is het complete vakantiepark Landal Volendam gerealiseerd.

Kenmerken
- Park met 42 nieuwbouw recreatiewoningen op eigen grond;
- Klassieke Volendamse architectuur en het bijbehorende materiaalgebruik;
- De recreatiewoningen variëren in grootte van 4- tot 6-personen, in de uitvoeringen comfort of luxe;
- De recreatiewoningen zijn sfeervol en compleet ingericht;
- De verhuur wordt op professionele wijze verzorgd door Landal Greenparks;
- Op slechts een paar honderd meter afstand ligt de Volendamse Dijk.

Volendam
De toeristische trekpleister Volendam is over de hele wereld bekend. De traditionele klederdracht, De Dijk, de karakteristieke oud-Hollandsche huizen en de bekende palingsound hebben Volendam internationale bekendheid gegeven. Maar Volendam biedt veel meer. Wie ernaartoe rijdt, maakt direct kennis met rust en ruimte. Vergezichten, over het typische Hollandsche landschap Waterland, met aan de horizon kerktorens van pittoreske dorpjes als Broek in Waterland en Durgerdam.

Omgeving
Maar ook de contouren van de grotere, in de nabijheid gelegen, steden als Purmerend, Monnickendam en Edam zijn aan de horizon direct al herkenbaar.
Waterland, een prachtig natuurgebied om heerlijk te wandelen, te fietsen of met een klein bootje de eindeloze sloten en waterplassen te bevaren, ademt rust. De karakteristieke Waterlandse zeedijk vormt de overgang tussen het vaste land en het Markermeer waarop vele vormen van watersport mogelijk zijn. En wie toch achterom durft te kijken, komt tot de conclusie dat Amsterdam verrassend dichtbij ligt.
Kortom: natuur, cultuur en vermaak binnen handbereik!

Vakantiehuis kopen op vakantiepark Landal Volendam
Beschut en omheind, maar toch midden in de recreatieve dynamiek van Volendam, is door Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw vakantiepark gerealiseerd onder de naam “Landal Volendam”. Het aan het Markermeer gelegen park – circa 1 hectare groot met 42 recreatiewoningen – is gezellig en kleinschalig.
Het beschikt over een eigen receptie en heeft speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. Binnen een straal van nog geen kilometer vindt u een keur aan winkels en supermarkten, maar ook aantrekkelijke horeca, wellness, strand, zwembad, havens en andere faciliteiten.

Het zal u niet verbazen dat Volendam het hele jaar door veel bezoekers trekt; een aspect waarvan u als eigenaar van een recreatiewoning, optimaal profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park beheert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken.
Landal GreenParks is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.

Duurzame investering
De recreatiewoningen op Landal Volendam zijn uitgevoerd in de kwaliteitslabels Comfort en Luxe van Landal GreenParks. Met de bouw van de 42 nieuwe recreatiewoningen wordt gehoor gegeven aan de vraag naar ruimere recreatiewoningen met veel luxe. In de recent gebouwde recreatiewoningen zijn de meest actuele inzichten, als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik, verwerkt.
Al deze aspecten zijn complementair aan de architectuur van de recreatiewoningen waarin het Volendamse karakter terugkomt.

Landal GreenParks verzorgt exclusief de verhuurbemiddeling gedurende 10 jaar namens de VvE. Ook bestaat de mogelijkheid om de woning voor eigen gebruik te reserveren en wel voor maximaal 12 weken per jaar, waarvan maximaal 3 weken in het hoogseizoen. Bij eigen gebruik bent u als eigenaar wel de servicekosten, waaronder schoonmaakkosten, verschuldigd. De verhuuropbrengsten worden middels een één park poolsysteem bepaald en per maand, na aftrek van de servicekosten en provisie, afgerekend met de eigenaar van de recreatiewoning.
De parkkosten worden door de VvE eveneens periodiek bij de eigenaar in rekening gebracht.

Toekomstperspectief
Landal Volendam is voor de gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst.

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan Slobbeland, Gemeente Edam-Volendam, bestemmingsplan onbekend (vastgesteld 2021-10-14) heeft het object enkelbestemming Recreatie (zie tevens: eventuele vragen ten aanzien van de bestemming verzoeken wij u contact op te nemen met de Gemeente Edam-Volendam.

Koopovereenkomst en akte van levering
Model koopovereenkomst en model akte van levering opgesteld door de projectnotaris - Appel Notarissen te Obdam. (zie tevens projectnotaris)

Vraagprijs
19 Recreatiewoningen incl. privé tuin, parkeerplaats en inventaris etc.
€ 6.500.000,- k.k.

Over de koopsom is BTW verschuldigd (BTW met verleggingsregeling). Voor de verleggingsregeling is vereist dat de koper een btw-nummer heeft, deze dient namelijk in de akte van levering te worden vermeld.
Overigens brengt toepassing van de verleggingsregeling met zich mee dat er feitelijk geen btw hoeft te worden voldaan bij de overdracht. De koper doet een “vestzak-broekzak” btw-aangifte. Wij adviseren dit met uw belastingadviseur/fiscalist te bespreken.
Aangezien de woningen al meer dan twee jaar geleden voor het eerst in gebruik zijn genomen, is over de koopsom eveneens overdrachtsbelasting verschuldigd (10,4%).

Aanvaarding
In overleg.

Projectnotaris
Aangezien dit totaal 19 woningen/appartementsrechten betreft heeft verkoper een projectnotaris aangewezen voor de verkoop/levering etc. Dit is Appel Notarissen, Dorpsstraat 40A, 1713 HJ Obdam. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaresse.
Aan de inhoud van deze gegevens, welke slechts als informatie bedoeld is, kunnen geen rechten worden ontleend, zodat men zich bij een geschil/verschil nimmer kan beroepen op de inhoud van deze projectinformatie en eventueel hierbij gevoegde(n) bijlage(n).
Elke eventuele verkoop dient uitdrukkelijk en schriftelijk te worden goedgekeurd door eigenaar/verkoper.

Courtage
Citizens Real Estate B.V. treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Citizens Real Estate B.V. derhalve geen courtage verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 6.500.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
1.700 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Slobbeland 5 div.

€ 6.500.000 k.k.