Regterweistraat 7 - 13 4181 CE Waardenburg

€ 3.495.000 k.k.

Omschrijving

Kantoorgebouw Trade Centre De Waalbrug van 2.832m² v.v.o. verdeeld over vier bouwlagen, gelegen op zicht locatie en aan de voet van de afrit Rijksweg A2 (Utrecht- 's- Hertogenbosch) . De begane grond (738 m² v.v.o.) en 1e verdieping (759 m² v.v.o.) zijn momenteel leegstaand en geschikt voor eigen gebruik of voor verhuur. De 2e en 3e verdieping binnen het gebouw zijn in zijn geheel verhuurd.

Het gebouw is gelegen op een kantorenpark binnen het bedrijventerrein Slimwei. Op dit bedrijventerrein zijn meerdere grote namen gevestigd, zoals Primera, Hitachi, BMW Story, Van Wanrooij keukens en badkamers, De Arend Waardenburg B.V. en GreenMo Rent.

VRAAGPRIJS:
€ 3.495.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond (nr. 7): eigen entree op de begane grond (de gebruikers van de etages hebben een andere entreepartij), tochtportaal, receptieruimte, garderobe, aan de rechterzijde bevindt zich een groot open werkkantoor met meerdere werkplekken, geflankeerd door spreekkamers / privé kantoorkamers waar men in alle rust kan werken, klein archief, sanitaire ruimte in het midden van het gebouw, het linkerdeel is ingericht met een ruime kantine / informele vergaderruimte en is voorzien van luxe inbouwkeuken, 2 grote vergaderruimten.

De verdiepingen zijn te bereiken via de linker entree met tochtportaal en lift/trapopgang naar de etages.

1e verdieping rechts (nr. 9): eigen entree met voorportaal, toiletgroep, grotendeels open nog nader in te delen kantoorruimten. Deze ruimte verkeert nagenoeg in casco staat.
1e verdieping links (11B): eigen entree, open werk- of ontvangstruimte, 4 kantoorkamers waarvan 1 is gebruikt als serverruimte, pantry, sanitaire voorzieningen.

2e verdieping (nr. 11a): eigen entree met voorportaal, toiletgroep, groot open werkkantoor met meerdere werkplekken, geflankeerd door spreekkamers / privé kantoorkamers, berging, vaste kasten en kantine voorzien van luxe inbouwkeuken.

3e verdieping (nr. 13): technische ruimte, eigen entree met voorportaal, toiletgroep, lange gang met aangrenzende kantoorkamers van diverse afmetingen, spreekkamers, archiefruimte en kantine tevens voorzien van luxe inbouwkeuken. Dit pentoffice beschikt daarnaast over de gehele oppervlakte over een dakterras / buitenruimte.

HUIDIGE HUUROPBRENGST:
€ 147.991,= per jaar (prijspeil 2023). Een huurdersoverzicht en de huurovereenkomsten zijn op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.
Huurwaarde lege ruimten geschat op € 150.000,= per jaar in huidige staat.

INSTALLATIES:
Het gebouw is voorzien van mechanische ventilatie, topkoeling, brandmeldinstallatie, inbraakbeveiliging en glasvezel aansluiting. Huurders verzorgen hun eigen abonnementen t.b.v. dataverkeer, aansluiting KPN glasvezel is aanwezig in het gebouw.

BUITENTERREIN:
Om het gebouw ligt een groot omheind en bestraat parkeerterrein. Het terrein wordt 's avonds en 's nachts afgesloten d.m.v. een hek. Parkeerverhouding circa 1:30m². Een deel van de parkeerplaatsen zijn in eigendom bij het naastgelegen object doch mogen gebruikt worden middels een erfdienstbaarheid.

OVERIGE:
- Energielabel A!
- Pand is keurig onderhouden en installaties zijn periodiek gekeurd.
- Het gebouw Trade Center De Waalbrug is in 1998 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen.
- Verwarming kantoren middels CV en radiatoren. De 3 aanwezige CV-ketels zijn van het bouwjaar 2022 (2x) en 2016 (1x).
- Iedere huurder heeft een eigen tussenmeter, in totaal 6 stuks aanwezig.
- De lift is in 2018 vernieuwd.

VOORWAARDEN BIJ KOOP:
Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris: Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom: Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering: Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Neerijnen, waar Waardenburg onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Geldermalsen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van de Betuwe. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

ALGEMEEN:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.495.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 3.695.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
2.832 m²
Perceel
2.483 m²

Energie

Energielabel
A 0,97

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 147.991 per jaar (21% BTW van toepassing)
Huurders
2 huurders
Verhuurd
1.335 m²

Omgeving

Verspreide huizen Waardenburg, Waardenburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Regterweistraat 7 - 13

€ 3.495.000 k.k.