• Verkocht onder voorbehoud

Markt 9 6701 CX Wageningen

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Markt 9, 6701 CX Wageningen;

*B E L E G G I N G S O B J E C T*

Op een A1 locatie, in het gezellige stadscentrum aan het marktplein, dat omringd wordt door diverse horeca gelegenheden, ligt deze ROYALE HORECARUIMTE MET KANTOORRUIMTE. Het betreft een gemeentelijk monument.

In dit mooie monumentale pand is op de begane grond gevestigd het restaurant Drinks and Bites.
De begane grond beschikt over een vloeroppervlakte van 211 m².
De eerste verdieping is voorzien van kantoorruimte met een vloeroppervlakte van 121 m² en beschikt over maar liefst 6 ruime kantoorunits.

Netto vloeroppervlakte:
- Begane grond (restaurant) 211 m²
- Verdieping (kantoorruimte): 121 m²
- Kelder: 22 m²

Belegging:
Het registergoed betreft een beleggingsobject inclusief huidige huurders.
De begane grond is verhuurd aan restaurant Drinks and Bites. De verdieping is deels verhuurd, (flexplekken, maandelijks opzegbaar). Ingangsdatum huurovereenkomst: 20 november 2017, huurtermijn vijf jaar met vijf verlengingsjaren.
Informatie over het huidige huurcontract is via Barten Tiemessen Makelaars te verkrijgen.

Bouwjaar: omstreeks 1945.
Het pand is in de loop der jaren gemoderniseerd. Het object maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren en de maandelijkse servicekosten bedragen € 477,-

INDELING:
Begane grond (restaurant):
Entree aan de voorzijde, garderobe, ontvangstruimte met een bar en een open keuken, tussenruimte met een afgesloten spoelkeuken en de toiletruimte.
De toiletruimte is voorzien van een dames- en herentoilet en een mindervalide toilet, aansluitend de royale eetruimte van het restaurant met een bar. Afgesloten ruimte die toegang geeft tot de kelder.

1e verdieping (kantoorruimte):
Ruime overloop, centrale ruimte die toegang geeft tot alle 6 kantoorruimtes, toiletruimte en een gesloten keuken met een keukenblok.

Bestemming:
Voor de begane grond geldt horecabestemming
Voor eerste verdieping geldt kantoorbestemming.

Locatie:
Het betreft een A1 locatie, pal aan het marktplein tegenover de Grote Kerk. Wageningen is door de Wageningse Universiteit een echte studentenstad en dat merk je. De vele cafés en restaurantjes, verdeeld over de oude binnenstad zorgen dat het stadscentrum bruist. De meeste zijn geconcentreerd op de Markt rond de kerk, waar het zomers gezellig druk is tot in de late uurtjes.

Daarnaast bieden de schouwburg, de bioscoop, het filmhuis en diverse dansgelegenheden een gevarieerd programma. In de zomermaanden zijn festivals waarvan de bekendste het Bevrijdingsfestival op 5 mei. Op de eerste zondag van de maand is er in Wageningen koopzondag.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan 'Stadscentrum 2003. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via ruimtelijkeplannen.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Aanvaarding: in overleg, inclusief huurder.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945

Oppervlakten

Oppervlakte
332 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 9

€ 750.000 k.k.