Vissersdijk 19 9671 EG Winschoten

€ 895.000 k.k.

Omschrijving

Adres: Vissersdijk 19-21-23, 9671 EG Winschoten

Soort: Rustige belegging met mooie spreiding in huurders

Omschrijving: Deze belegging betreft een nagenoeg volledig verhuurd zorgcomplex bestaande uit kantoor- en praktijkruimten met afgesloten parkeerterrein, gelegen aan de Vissersdijk 19-21-23 te (9671 EG) Winschoten. Alle huurders zijn actief in de gezondheidszorg en het complex is plaatselijk dan ook bekend als Medisch Centrum Winschoten.

Ligging en bereikbaarheid: Het object is gelegen in het centrum van Winschoten, direct achter overdekt winkelcentrum ’t Rond (oa. supermarkt, bakker, slager, speciaalzaken, lunchroom, bank, enzovoort) en op loopafstand van alle voorzieningen. Per auto is het complex uitstekend bereikbaar. Het station van Winschoten, met diverse trein- en busverbindingen, is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand.

Oppervlakte: De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 824 m2, waarbij de units in grootte variëren tussen de 13 m2 tot 220 m2. De perceelgrootte is niet exact ingemeten, maar bedraagt bij benadering circa 1.950 m2. Het ruime buitenterrein is afgesloten middels een elektronisch toegangshek en bestaat uit een groot parkeerterrein waarvan circa 23 parkeerplaatsen tot het aangeboden complex behoren.

Kadastrale aanduiding: Het aangeboden complex met buitenterrein is kadastraal bekend als gemeente Winschoten, sectie H, nummer 525, indexnummer 1 en gemeente Winschoten, sectie H, nummer 287.

Onderhoud: Het complex betreft deels een appartementsrecht. Er bestaat echter geen verplichting tot het uitvoeren van onderhoud gezamenlijk met de bovengelegen appartementen. Derhalve is ook geen bijdrage verschuldigd aan een vereniging van eigenaars. Uitsluitend de kosten voor het onderhoud van het elektronisch toegangshek worden gedeeld met de vereniging van eigenaars van de bovengelegen appartementen in de verhouding 2/3e (eigenaar commerciële units) – 1/3e (VvE appartementen).

Bouwaard: Het complex is op traditionele wijze gebouwd omstreeks het jaar 1990 en is onderhoudsvriendelijk; gemetselde muren, houten kozijnen, betonvloeren, pannen en bitumineuze dakbedekking. Het complex wordt verwarmd middels cv-ketels en gekoeld middels airco-installaties. Van binnen verkeert het geheel in een turn-key staat.

Milieu: Behoudens hetgeen vermeld op bodemloket.nl zijn verkoper geen omstandigheden bekend die het gebruik zouden kunnen belemmeren.

Bestemming en gebruik: Het complex is gelegen binnen de contouren van bestemmingsplan Winschoten – Centrum, zoals vastgesteld op 29-05-2017, en heeft als bestemming ‘wonen’ met functieaanduiding ‘dienstverlening’. Zie voor meer informatie ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met de gemeente Oldambt.

Huurwaarde: De actuele kale huurwaarde (mei 2018) bedraagt € 68.449,-. Dit bedrag is inclusief twee te huur staande units ter grootte van gezamenlijk 39 m2, welke in voornoemd bedrag zijn gewaardeerd op € 5.520,-. Bij concrete interesse kan inzage worden gegeven in een gespecificeerde huurlijst.

Vraagprijs: De vraagprijs bedraagt € 895.000,- kosten koper.

Servicekosten: Voor de levering van diverse zaken en diensten worden bij de huurders servicekosten in rekening gebracht. Hierbij valt te denken aan: gas, elektriciteit, water, internet, alarm, onderhoud cv- en airco-installaties, schoonmaak, glasbewassing, onkruidvrij houden buitenterrein, enzovoort.

Bijzonderheden: De verkoop vindt plaats in de huidige staat “as is”.

Aanvullende informatie: Alle overige informatie en onderliggende documenten zijn bij concrete interesse op verzoek verkrijgbaar.

Contact:
STARCK in Vastgoed
Patrick Niezemuller
Hereweg 28
9725 AD Groningen
M: +31 (0)6 54964340

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
824 m²
Perceel
1.950 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 7 per jaar
Huurders
6 huurders
Verhuurd
785 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vissersdijk 19

€ 895.000 k.k.