• Verkocht onder voorbehoud

Steynlaan 96-112 3701 EJ Zeist

€ 725.000 k.k.

Omschrijving

BOUWVERGUNNING WOONCOMPLEX AANWEZIG
Bouwen en beleggen voor uitponding? Of direct verkopen, nu kan het in het centrum van Zeist aan de Steynlaan 96.

De locatie Steynlaan 96 hoek Bergweg wordt nu te koop aangeboden aan een actieve vastgoed ondernemer die graag bouwt voor zijn eigen beleggingsportefeuille. Met deze ontwikkeling heb je alle kansen voor een mooi vastgoedcomplex. Uiteraard is directe verkoop ook mogelijk met de huidige opbrengsten van studio's en appartementen in Zeist kan je direct rendement maken.

Na een lange ontwikkel periode is eind 2020 de bouwvergunning afgegeven voor het bouwen van een wooncomplex.
In deze bouwvergunning die bij ons op te vragen is kan men lezen dat het 8 studio's betreft met een oppervlakte van 36m² - 44m². De winkel aan de Steynlaan 96 bedraagt ca. 128m² en kan ook herbestemd worden tot 2 appartementen.

Onder de rook van Utrecht is Zeist in het centrum van het land gelegen met een uitstekende aansluiting op het snelwegen net. Met ruim 60.000 inwoners en een uitstekend voorzieningen niveau is Zeist een middelgroot dorp. Wat Zeist vooral zo aantrekkelijk maakt is de ligging aan de bossen en het begin van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Utrecht Science Park met de Universiteit Utrecht is op ca. 7 km afstand gelegen en uitstekend met de fiets en openbaar vervoer bereikbaar. Dit plan biedt juist die woningen waar Utrecht absoluut een tekort aan heeft. Eén of 2 persoonshuishoudens die tijdelijke in de regio verblijven vanwege werk of studie zullen razend enthousiast reageren als deze woningen opgeleverd en te huur aangeboden worden. Omdat de vergunning uiteraard voldoet aan het laatste bouwbesluit heeft het complex na realisatie een laag energieverbruik.

Graag nodigen wij u uit voor het opvragen van de bouwvergunning en voor een toelichting op het plan en de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 725.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
585 m²
Perceel
160 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
9 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steynlaan 96-112

€ 725.000 k.k.