• Onder bod

Weg naar Vierakker 42 & 46 7204 LB Zutphen

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

**DE INSCHRIJVINGSTERMIJN IS VERSTREKEN. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.**

======================================

TE KOOP | woningbelegging van tweetal woningen Zutphen (en eventueel een derde woning in Harderwijk)

Bijzonder rustig gelegen, maar toch zeer dichtbij het historische stadscentrum van Zutphen. Aan de Weg naar Vierakker 42 en 46 in Zutphen bieden wij namens onze opdrachtgever deze twee-onder-een-kapwoningen in verhuurde staat aan. De woningen bevinden zich op een perceel van 1.558m² en hebben een woonoppervlakte van 166 m² en 140 m².
Namens verkoper mogen wij tevens een woningbelegging aan de Cort van der Lindenlaan 19 in Harderwijk aanbieden. Voor meer informatie treft u een separate presentatie van deze woning op Funda in Business.

Ligging
De woningen zijn schitterend gelegen aan het water in een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. Op slechts 5 minuten fietsafstand van het historische centrum van Zutphen met een ruim aanbod aan winkels, gezellige restaurants en cafés, een theater, bioscoop en een centraal bus- en treinstation. Op korte loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum ten behoeve van de dagelijkse boodschappen. Ook diverse (basis)scholen en sportfaciliteiten zijn in de directe omgeving.

Indeling, nummer 42
Kelderruimte van ca. 18 m².

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toilet met fonteintje, woonkamer, keuken en bijkeuken.

Eerste verdieping:
Overloop, vier slaapkamers (ca. 17 m², 18 m², 20 m² en 19 m²), badkamer voorzien van bad, douche en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Zolderverdieping van ca. 13 m².

Indeling, nummer 46
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toilet met fonteintje, woonkamer, keuken en bijkeuken, opslag-/wasruimte, badkamer voorzien van bad en douche.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers (ca. 18 m², 19 m², 6 m².

Tweede verdieping:
Zolderverdieping van ca. 13 m².

Kadastrale gegevens
Gemeente: Zutphen
Sectie: C
Nummer: 3088
Oppervlakte: 1.558m²

Opleveringsniveau
Het perceel en de opstallen worden opgeleverd in de huidige fysieke, juridische en in verhuurde staat.

Verkoopproces
Dit perceel zal worden verkocht door middel van een inschrijving. De inschrijvingstermijn duurt tot 3 december 2021 12.00 uur.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring verkoper.

Verkoopinformatie
Verkoper vindt het van groot belang dat de kopende partij zorgvuldig omgaat met de belangen van de huurder(s), dat koper bonafide is, goed verhuurderschap zal betrachten en voortzetten. De IVBN Gedragscode verkoop huurwoningen is derhalve van toepassing bij de verkoop. Gunning vindt plaats op basis van prijs en screening van kopende partij. Koper dient zich aantoonbaar als goede verhuurder te hebben gedragen.

Heeft u interesse in deze fraaie belegging?
Uitgebreide verkoopinformatie en het biedingsformulier treft u aan in de dataroom.

Voor toegang tot de digitale dataroom verzoeken wij u ons een e-mail te sturen naar REBO Bedrijfsmakelaars, met uw contactgegevens en het verzoek tot toegang tot de dataroom.

De uiterste biedingsdatum is 3 december 2021 tot 12.00 uur.

Bezichtiging
Er is een bezichtigingsmoment ingepland op 23 november a.s. Bezichtiging is uitsluitend mogelijk NA aanmelding voor bezichtiging. Onze medewerkers zullen u vervolgens een afspraak voor u plannen op een beschikbaar tijdslot.

======================================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als koper naar alle zaken die voor hem bij aankoop van belang zijn. Daarom is het voor koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten

Oppervlakte
306 m²

Energie

Energielabel
F

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weg naar Vierakker 42 & 46

Verkoop bij inschrijving