Diezerpoortenplas 16 a b c d 8011 VW Zwolle

€ 675.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT
Appartementencomplex bestaande uit 4 appartementen, op een pittoresk stukje Zwolle gelegen tussen het hart van het Zwolse centrum en de Diezerpoort, aan een gezellig pleintje aan de Diezerpoortenplas. Een prachtig plein die bij de Zwollenaren bekend is door de Bonbonnerie Borrel, restaurant BaiYok, Nico Brillen en Beerman mode. Het appartementencomplex ligt aan een van de drukste verkeersroutes van en naar de Diezerstraat, de hoofdwinkelstraat van Zwolle. Op een steenworp afstand vindt u het Spinhuisplein waar De Librije en theater de Spiegel zijn gevestigd.

Indeling pand
Gezamenlijke trapopgang met brievenbussen en ruimte voor het plaatsen van fietsen.
Het pand bestaat uit 4 zelfstandige appartementen (gelegen op de 1e en 2e verdieping) allemaal voorzien van een eigen aansluiting voor de nutsvoorzieningen (gas/water/elektra).
Appartement A en B bevinden zich op de 1e verdieping en de oppervlaktes zijn resp. ca. 47 en 41 m2. Appartement C en D bevinden zich op de 2e verdieping en de oppervlaktes zijn resp. 47 en 41 m2. Elk appartement beschikt over eigen keuken voorzien van deels inbouwapparatuur en deels losstaand, badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Maxx voert sinds ruim 1 jaar het administratieve-, bouw- en commerciële beheer van dit object. De laatste maanden heeft Maxxhuren.nl een appartement verhuurd en deze is te zien op YouTube. Mogelijk kunt u het filmpje waarin te huur wordt aangeboden de Diezerpoortenplas 16b te Zwolle bekijken.

Infrastructuur
Het onderhavig object is goed bereikbaar vanuit meerdere uitvalswegen van het centrum. In korte tijd is de rijksweg A28 bereikbaar.

Voorzieningen
Zwolle beschikt over uitgebreide stedelijke voorzieningen. De stad heeft een optimale landelijke ligging en is het economisch knooppunt van Noord en Oost Nederland. Zwolle heeft een verzorgingsgebied van ca. 960.000 mensen en een hoge werkgelegenheidsfunctie met 85.000 arbeidsplaatsen. Door de centrale ligging zijn er veel grote (inter)nationale bedrijven en districtskantoren van overheden en zakelijke dienstverleners gehuisvest.

Openbaar parkeren
Openbare parkeerplaatsen in de binnenstad zijn onderverdeeld in plaatsen voor vergunninghouders en betaalde parkeerplaatsen voor bezoekers. Het oude centrum is deels autoluw. In de omgeving zijn diverse parkeergarages aanwezig.

Plannen in de omgeving
Aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle, tegen de Stadsgracht, is de bekende ziekenhuislocatie Weezenlanden herontwikkeld naar een hoogwaardig nieuwbouwproject met in totaal 230 woningen. Dit betreffen duurzaam gebouwde woningen aan de stadsgracht. Er is thans een transformatie gaande aan de Burgemeester Drijbersingel van kantoorruimten naar appartementen.

Huurwaarde en brochure
Op te vragen op ons kantoor.

VvE
Op kosten van verkoper zal er een VvE worden opgericht.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 675.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
176 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 34.116 per jaar
Huurders
4 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Diezerpoortenplas 16 a b c d

€ 675.000 k.k.