Olympiaweg 1816 MJ Alkmaar

€ 396.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Op het representatieve Olympiapark in Alkmaar op superzichtlocatie aan de Westrandweg N9 bieden wij bouwgrond aan. Hier bieden wij u de mogelijkheid een ontwikkeling op maat te realiseren voor bedrijven die waarde hechten aan een goede uitstraling, uitstekende bereikbaarheid en zeer veel exposure.

Op het Olympiapark treft u ruime voorzieningen op het gebied van sport en leisure aan. Hierbij valt te denken aan de IJsbaan De Meent, het Sportpaleis Alkmaar, de Alkmaarse Mixed Hockey Club, voetbalclub AFC’34, Tennisclub Alkmaar, een sportschool maar ook o.a. een advocatenkantoor die zich in het gebied heeft gevestigd. Het gebied is hierdoor drukbezocht voor zowel recreatie-activiteiten als werkgerelateerde activiteiten.

Ontwikkelingsmogelijkheden
Wij gaan graag met u in gesprek over de ontwikkelingsmogelijkheden die deze locatie bied!
Hierbij valt onder andere te denken aan recreatieve-, maatschappelijke-, culturele-, medische-, dienstverlenende functies en kantoorgebruik.

Oppervlakte
Er is 880 m² beschikbaar, dit is een uitzonderlijk mooi klein oppervlak voor u solitaire betaalbare ontwikkeling.

Locatie en bereikbaarheid
Het Olympiaprk ligt direct aan de N9 met goede ontsluiting in noordelijke richting (o.a. Den Helder, Heerhugowaard en Schagen) alsmede naar het zuiden via de Rijksweg A9. Dagelijks passeren ca. 50.000 auto’s deze locaties wat zorgt voor zeer veel exposure.
Aan de ene zijde van het Olympiapark is het duingebied gelegen en aan de andere zijde treft u de binnenstad van Alkmaar op zeer korte afstand.

Bestemming
Het geldende bestemmingsplan is Westrand-Zuid. Dit plan biedt het college van Burgemeester en Wethouders de mogelijkheid om het bestemmingsplan op basis van concrete initiatieven te wijzigen of nader uit te werken.
Concrete plannen zal de gemeente met interesse beoordelen op haalbaarheid.

De bouwhoogte op de kavel is 10 meter.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 396.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
880 m²
Perceel
880 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Olympiaweg

€ 396.000 k.k.