Parelweg 1812 Alkmaar

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Aan de rand van bedrijventerrein De Boekelermeer in Alkmaar ligt De Etalage. Een zichtlocatie van totaal 85.000 m² uitgeefbare grond langs de A9. Kavels zijn te koop vanaf 3.000 m². Er zijn vestigingsmogelijkheden voor onder andere showrooms en voor bedrijfsruimte met maximaal 50% kantoor.
Centraal gelegen in een van de meest dynamische werkgebieden van Noord-Holland, en uitstekend bereikbaar via onder meer de A9 en de Ring Alkmaar

Locatie
De Etalage maakt deel uit van het succesvolle bedrijventerrein De Boekelermeer. Dat werd in 2015 dankzij een optimale score op het gebied van economie, duurzaamheid en aantrekkelijkheid gekozen tot Beste Bedrijventerrein van Nederland.

De Etalage ligt aan de westrand van De Boekelermeer, op een in het oog springende zichtlocatie aan de A9. De kavels beslaan de helft van het totale terrein. Gebouwen worden daardoor prachtig in het groen geplaatst. En met het AZ-stadion als buurman in de directe nabijheid.

Het goed bereikbare centrum van Alkmaar ligt op circa vijf autominuten afstand

Bereikbaarheid
De Etalage is gesitueerd pal naast de A9, direct bij de afslag naar De Boekelermeer. Dankzij deze aantrekkelijke ligging zijn onder meer Schiphol, Amsterdam, de Zaanstreek en Haarlem uitstekend bereikbaar. De Ring Alkmaar vormt tevens een goede ontsluiting naar het noordelijk deel van Noord-Holland.

Mede dankzij de optimale bereikbaarheid groeide De Boekelermeer in korte tijd uit tot een zeer gewilde vestigingslocatie. Vanaf het Centraal Station Alkmaar is het bedrijventerrein goed bereikbaar met de bus.

Kavel
De minimum kavelgrootte op De Etalage is 3.000 m² en de maximale aaneengesloten kavelgrootte is 28.000 m². De indeling en infrastructuur worden in nauw overleg met toekomstige gebruikers gerealiseerd. Daarbij is parkeren op de eigen kavel een belangrijk uitgangspunt.

De maximale bouwhoogte is 28 m¹. Het maximale bebouwings- percentage bedraagt 65%. Bedrijven tot en met milieucategorie 3 zijn hier toegestaan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0,3 m

Oppervlakten

Oppervlakte
60.000 m² (in units vanaf 3.000 m²)
Perceel
60.000 m² (in units vanaf 3.000 m²)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Parelweg

Prijs op aanvraag