Kolthofsingel 7602 EM Almelo

€ 130 k.k.

Omschrijving

De vrijheid om te ondernemen! Dat is wat De Velden aan de Kolhofsingel in Almelo gaat bieden. Bedrijfskavels op maat, bedrijfsverzamelgebouwen en wonen en werken in een.

Bedrijfskavels op maat: de bouwrijpe kavels op De Velden variëren in grootte en zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. U ontwikkelt er zelf, samen met aannemer en architect. Kavels vanaf 750m2 en prijzen vanaf € 130 per m2.

Kantoor- en bedrijfsruimtes: er komen op De Velden twee markante gebouwen met kantoor- en bedrijfsruimtes. Zij vormen de noordelijke en zuidelijke bakens van De Velden. Met een totale vloeroppervlakte van 2500m2 (4 verdiepingen) en 5000 m2 (3 verdiepingen) kunt u er als koper / huurder altijd de gewenste hoeveelheid vierkante meters vinden om naar eigen inzicht in te richten. Ideaal voor starters en zelfstandig ondernemers.

Werken en wonen ineen: In het oosten van De Velden verbinden woon- / werkwoningen het bedrijventerrein met de toekomstige woonwijk. Een ideale plek voor zelfstandig ondernemers die hun bedrijf aan huis willen hebben. Panden met de benodigde vierkante meters voor kantoor of atelier en voldoende parkeergelegenheid om klanten te kunnen ontvangen. Het ontwerp garandeert uw privacy, waardoor wonen en werken toch gescheiden is.

Locatie: De Velden ligt noordelijk van het centrum van Almelo aan de Kolthofsingel. Het terrein maakt deel uit van de ontwikkellocatie Indië-Almelo en is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Zo liggen de op- en afritten van de A35 op ongeveer tien minuten rijden van De Velden. In het noorden van De Velden wordt de Burgemeerster Schneiderssingel doorgetrokken. De belangrijkst verkeersader van de stad die verschillende woonwijken met elkaar en het centrum gaat verbinden.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van De Velden? Neem vrijblijvend contact op met Paul Aretz van ons kantoor. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0546-869111 of

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 130 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Zie akte

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
750 m²
Perceel
750 m²

Kamphuis Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0546-869111

Cushman & Wakefield Enschede

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel (+31) 53 430 09 00

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.