Laan van Westenenk 100 ong. 7336 AZ Apeldoorn

€ 165 k.k.

Omschrijving

OBJECT/LIGGING
Namens onze opdrachtgever bieden wij een perceel grond aan van ca. 14.400 m2 met ruime bestemmingsmogelijkheden. De kavel is gelegen in Apeldoorn-West, onderdeel van Brouwersmolen-Zuid. Het ligt nabij de autosnelweg A1, hoofdinvalsweg en ringweg. Het aangeboden perceel ligt achter het bedrijfscomplex aan de Laan van Westenenk. Hier zijn o.a. Danpack, Hofstede Techniek en Bike Totaal gevestigd. Het perceel kan momenteel ook nog verder worden opgesplitst in meerdere kavels, waardoor het voor u als eindgebruiker de mogelijkheid biedt om een kavel op maat af te nemen. De eigenaar is inmiddels ook begonnen met de voorbereidingen voor het ontsluiten van de kavel.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt circa 14.400 m².
Deelverkoop bespreekbaar

BESTEMMING
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan "Zuidwestpoort: uitbreiding bedrijventerrein". De bestemming van het perceel is: bedrijventerrein. De maximale bouw- en goothoogte is 12 meter. Er zijn bedrijven toegestaan tot en met de milieucategorie 2. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

KOOPPRIJS
vanaf € 165,-- per m² exclusief BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsinstelling
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van een door koper gekozen notaris.

Bijzondere bepaling
Aan verkoper is niet bekend, dat de onroerende zaak enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het normale gebruik door de koper of die heeft geleid of naar redelijke verwachting zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van enige vervuiling, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 165 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
12 m

Oppervlakten

Oppervlakte
14.400 m²
Perceel
14.400 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laan van Westenenk 100 ong.

€ 165 k.k.