Plesmanstraat 2 2A 9403 AL Assen

€ 750.000 v.o.n.

Omschrijving

********************ONTWIKKELINGSLOCATIE NABIJ CENTRUM**********************************

Een industrieterrein, op steenworp afstand van het centrum van Assen, nagenoeg geheel aan het zicht van de omgeving ontrokken, ter grootte van ruim 1,2 hectare. Het perceel is direct gelegen aan het Havenkanaal, en wordt ontsloten via de Plesmanstaat op de A.H.G. Fokkerstraat. Op het terrein bevindt zich nog enige bebouwing, zijnde een woning en een stukje bedrijfsloods. Deze opstallen horen er bij, maar hebben geen noemenswaardige invloed op de waardering van het geheel.

Voor wat betreft de bodemgesteldheid: in het meest recente bodemonderzoek uit 2016 wordt geconcludeerd: "Op grond van de uitgevoerde analyses en waarnemingen is er geen sprake van verontreinigde locaties binnen de onderzochte inrichting. Dit geldt zowel voor de chemische als voor de asbest (visueel) in bodem". De hypothese dat er sprake is van een onverdachte locatie wordt in deze rapportage aangenomen.

De bestemming is in overeenstemming met het overige industrieterrein van Assen, hetgeen daarbinnen zeer veel mogelijkheden biedt, bijvoorbeeld voor grootschalige (buiten-)opslag of ontwikkeling van bedrijfsverzamelcomplexen. Daarnaast is de kavel nu of in de nabije toekomst zeer interessant in het kader van de ontwikkelingen in het oude industrieterrein tussen Philipsweg en Havenkade, alsmede op de Veemarkt.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 950.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
8 m

Oppervlakten

Oppervlakte
12.077 m²
Perceel
12.077 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Plesmanstraat 2 2A

€ 750.000 v.o.n.