• Verkocht onder voorbehoud

Marsdijk 9403 TT Assen

€ 695.000 v.o.n.

Omschrijving

***********************************MULTIFUNCTIONEEL BOUWKAVEL**************************************

Op een uitgelezen locatie, aan de noordelijke ontsluiting van de stad gelegen bouwkavel. Het perceel omvat ongeveer 4.500 m², en is gelegen pal naast het perceel waar oorspronkelijk de Jasmijn garden gevestigd was (dit terrein is inmiddels van de gemeente, en biedt wellicht ook nog uitbreidingsmogelijkheden). Gezien de huidige bestemming (kantoor) is het aannemelijk dat de gemeente het oorspronkelijk als uitbreiding van het Borgstee terrein op het oog heeft gehad. Vanaf die zijde komt de ontsluiting, nu nog min of meer een doodloper, die als hoofdontsluiting van de locatie kan dienen.

Gezien de kwaliteit van de plek en de omgevingsbebouwing zijn diverse invullingen voorstelbaar, beginnend bij een perfect showterrein (vergelijkbaar met het huidig gebruik), tot de ontwikkeling van bijvoorbeeld een prachtig hotel of wooncomplex.

Bij verkoop van de kavel in de huidige vorm is uitsluitend overdrachtsbelasting aan de orde; bij verkoop als bouwterrein voor de ontwikkeling van andersoortige bebouwing kan er tevens een levering plaatsvinden in de BTW-sfeer, zonder overdrachtsbelasting.

Een werkelijk uniek aanbod, op één van de meest bijzondere plekken van de stad. Creatieve geesten worden bij deze van harte uitgenodigd om mee te denken voor de perfecte toekomstige invulling die mede de kwaliteit kan gaan bepalen voor de noordelijke poort van Assen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
15 oktober 2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Horeca
Bebouwingsmogelijkheid
Kantoorruimte
Maximale bouwhoogte
10 m

Oppervlakten

Oppervlakte
4.514 m²
Perceel
4.514 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marsdijk

€ 695.000 v.o.n.