• Verkocht onder voorbehoud

Oosterringweg 65 I 8314 PT Bant

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Op een prachtige locatie nabij de op- en afrit van de snelweg A6, bieden wij aan deze bouwkavel met extra perceel. Het totale oppervlakte is 12.430 m2. Deze voormalige boerderij met bijgebouwen, is in 2006 omgebouwd tot een restaurant (Bandito Ranch) en is in 2009 afgebrand. Thans zijn nog de funderingen van de gebouwen en de verhardingen met aangelegde parkeerplaatsen aanwezig.

Het betreft hier een unieke bouwlocatie voor onder andere een horeca gelegenheid, speeltuin en bedrijfswoning, huidige bestemming. Uiteraard ook zeer geschikt als bijvoorbeeld woonlocatie met als hobby het houden van dieren. Kortom genoeg mogelijkheden!

In de nabijheid ligt het gebied Wellerwaard een gebied dat aansluit op de golfbaan, de Casteleynsplas en het Burchttochtgebied. Wellerwaard is het jongste recreatie- en natuurgebied in Noordoostpolder. Het is groot, ruim van opzet en het is er voor iedereen die wil genieten van de natuur, die houdt van zwemmen, wil spelen op het strand, graag wandelt of wil uitwaaien met de hond.

Bereikbaarheid
De kavel is gelegen nabij de snelweg A6 op ca. 300 m. afstand van de afslag Bant/Luttelgeest op de kruising van een provinciale weg (Oosterringweg) en een gemeentelijke weg (Friesepad) naar welke beide wegen het perceel een ontsluiting heeft. Het perceel ligt op ongeveer 1,5 km van het dorp Bant en ca. 5 km van Emmeloord.

Oppervlakte
Erfperceel (bouwkavel) : 57 are en 10 ca. (5.710 m²)
Aangrenzend perceel: 67 are en 20 ca. (6.720 m²)

Bodemrapport
Er is een bodemrapport aanwezig oktober 2010, geen bijzonderheden bekend en opvraagbaar bij ons kantoor.

Bestemming
In het bestemmingsplan landelijk gebied van de gemeente Noordoostpolder zijn beide percelen aangemerkt als “Horeca” met de nadere aanduiding “restaurant en speeltuin”. De gemeenst staat open voor het aanpassen van het bestemmingsplan naar bijvoorbeeld wonen.

Parkeren
Op het bijbehorend terrein zijn ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Oplevering
In onderling overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige

Oppervlakten

Oppervlakte
12.430 m²
Perceel
12.430 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oosterringweg 65 I

Prijs op aanvraag