Veesteeg 6658 Beneden-Leeuwen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Er is een bestemmingsplan ontwikkelt voor de gronden gelegen tussen de Veesteeg en de Spijkerstraat in Beneden-Leeuwen (bedrijventerrein Veesteeg-West). De gronden sluiten aan op de bedrijven terreinen Expeditieweg en Nijverheidsstraat en provinciale weg N322. De kavelgrootten betreffen circa 1.545 m2 en 1.865 m2.

Object
Het betreft de verkoop van onbebouwde bouwgrond op bedrijventerrein Veesteeg-West, waarop koper vervolgens voor eigen rekening en risico een bedrijfsruimte met aanhorigheden kan oprichten middels een door koper aan te vragen bouwvergunning conform het bepaalde in het bestemmingsplan en gemeentelijke bouwverordening.

In de directe nabijheid van het object zijn reeds een aantal bedrijven gelegen. Op het terrein zelf (de Onderstal) zijn gevestigd o.a. D.S. Meubel, WeBe Systems en Carrosseriebedrijf Bart Romijnders, aan de Veesteeg zelf zit Shots Media, Pharm Quests, Toyota Van Oijen, installatiebedrijf Krechting en op het tegenovergelegen bedrijventerrein Expeditieweg zijn o.a. Sanders Beton B.V, de Ruiter B.V. Sloopwerken en een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd.

De Veesteeg is een van de verbindingswegen vanuit Leeuwen naar de Maas en Waalweg. Het bedrijventerrein is gemakkelijk en snel te bereiken.

Koopsom
De koopsom bedraagt € 95,- per m² voor de percelen met nummer 6 en 7, nog te vermeerderen met omzetbelasting.

Wijziging koopsom
De eigenaar houdt zicht het recht voor jaarlijks per 1 januari de prijs te verhogen.

Kosten koper
Genoemde prijzen zijn kosten koper. Kosten, rechten en omzetbelasting op de koop/verkoop en de eigendomsoverdracht vallende, zijn voor rekening van koper. De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting aangezien de onderhavige levering onderworpen is aan de heffing van omzetbelasting. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0,1 m

Oppervlakten

Oppervlakte
3.410 m² (in units vanaf 1.545 m²)
Perceel
3.410 m² (in units vanaf 1.545 m²)

Omgeving

Buitengebied Beneden-Leeuwen, Beneden-Leeuwen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veesteeg

Prijs op aanvraag