C. de Haasweg 8 3721 TK Bilthoven

€ 394.592 k.k.

Omschrijving

Algemeen
De realisatie van bedrijvenpark Larenstein is in volle gang. De afgelopen tijd hebben weer verschillende bedrijven hun deuren geopend op het bedrijvenpark. Bedrijvenpark Larenstein is met haar ligging in het midden van het land, haar goede bereikbaarheid en haar representatieve uitstraling uitermate geschikt voor kleinschalige en middelgrote lokale bedrijven en voldoet hiermee ruimschoots aan de eisen die men aan een dergelijk bedrijvenpark mag stellen.

Op het bedrijvenpark zijn nog enkele kavels beschikbaar in het autocluster (het zuidelijk deel) en in het noordelijk cluster (waar verschillende typen bedrijven zich kunnen vestigen). Daarnaast zijn er nog twee boskamer beschikbaar. Een kavel dat zich leent voor een bedrijf met allure, dat aan drie zijden omringd wordt door bos.

Bereikbaarheid
Het bedrijvenpark kent een omvang van ca. 18 ha. Het bevindt zich aan de uiterste westrand van de kern Bilthoven, op de grens van stad en land. Larenstein wordt extern ontsloten via de Groenekanseweg en de Biltse Rading. Beide wegen zijn onderdeel van de hoofdverkeersstructuur van De Bilt. De Biltse Rading is, vanaf Larenstein de meest directe verbinding met de A27.

Gegevens
Kavelnummer : Boskamer B
Kadastraal perceel : De Bilt F 1243 en Maartensdijk L 1540
Kavel opp. : 1.520 m²

Bestemming
Ter plaatse is van kracht het bestemmingsplan “Bedrijvenpark Larenstein”. Het perceel heeft hierin de bestemming “bedrijfsdoeleinden”. Binnen deze bestemming is toegestaan:
- Bedrijven in de milieucategorie 1 t/m 3b;
- De maximale bebouwingshoogte is vastgesteld op 10 meter. In verband met het realiseren van intensief ruimtegebruik is een minimale bebouwingshoogte vastgesteld op 5 meter;
- Een minimaal bebouwingspercentage van 50% per kavel, waarbij er voldoende ruimte gereserveerd dient te worden voor parkeren, laden en lossen op eigen terrein;
- De bedrijfsbebouwing dient gebouwd te worden op de bestemmingsgrens;
- Er is een beeldkwaliteitsplan van toepassing.

Parkmanagement
Met de levering van de bouwkavel vindt er tevens een eigendomsoverdracht plaats van het mandelige eigendom van een perceel grond, groot 352 m², bestemd voor het parkeren van voertuigen behorende bij de gevestigde bedrijven c.q. auto’s van het personeel van de gevestigde bedrijven (verder te noemen: collectieve parkeervoorziening). De bedrijven die zich vestigen op bedrijvenpark “Larenstein” worden ondergebracht bij de Vereniging Bedrijvenpark Larenstein (VBL). De VBL draagt namens de bedrijven zorg voor het beheer en onderhoud van de collectieve parkeervoorziening.

Koopprijs
De koopsom voor de bouwkavel bedraagt € 394.592,--, exclusief BTW, prijspeil Q1 2014. De grond van Boskavel B is in zijn geheel gesaneerd, waarna grond is aangebrachte dat geschikt voor de beoogde bedrijfsdoeleinden. Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een saneringsbeschikking.

- Kaveloppervlakte 1.520 m²
- Nieuwbouw / representatieve uitstraling
- Milieucategorie 1 t/m 3b
- Groene setting
- Uitstekende bereikbaarheid
- Kavels zijn zeer geschikt voor MKB

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 394.592 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0 m

Oppervlakten

Oppervlakte
1.519 m²
Perceel
1.519 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

C. de Haasweg 8

€ 394.592 k.k.