• Onder optie

Berkenstraat 5863 AH Blitterswijck

€ 164.115 v.o.n.

Omschrijving

Graag vragen wij uw aandacht voor dit welliswaar kleine maar bijzondere plan Op de Beete in Blitterswijck. Dit plan biedt voor ondernemers de mogelijkheid om naast het bedrijf te wonen en het bedrijf desondanks toch een eigen gezicht en eigen ontsluiting te geven. Dit komt doordat het bedrijf en de woning rug- aan-rug geschakeld zijn.

Het plan Op de Beete bestaat in totaal uit een vijftal bouwkavels. Het plan bevat een woonkavel aan de Oude Heerweg. De overige vier bouwkavels betreffen de Woon- werkkavels. De locatie is ontsloten door de Boeteweg, de Oude Heerweg en de Berkenstraat in de kern Blitterswijck. Blitterswijck is een van de kerkdorpen in de gemeente Venray, ligt op steenworp afstand van de binnenhaven in Wanssum en tien minuten rijden van de A73.

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om vrijstaande woningen te bouwen bestaande uit twee bouwlagen met een kap. Op de woon- en werkkavels biedt het bestemmingsplan de mogelijkheid om daarbij een bedrijfsgebouw te realiseren tot maximaal 350 vierkante meter groot en maximaal 8 meter hoog. Voor wat betreft de woon-werkkavels worden de woningen ontsloten via de Berkenstraat. De bedrijven krijgen een nieuwe ontsluitingsweg voorzien van parkeerplaatsen, de inrichting van het parkeren is indicatief. Deze nieuwe ontsluitingsweg zal gefaseerd naar gelang de verkoop verloopt, worden aangelegd. Deze nieuwe ontsluitingsweg sluit ter plaatse van de kapel aan op de Beeteweg. Voor de bedrijfsgebouwen is het toegestaan om bedrijven in de categorie 1 tot en met 2 conform de lijst van bedrijfsactiviteiten in het bestemmingsplan te vestigen. Voorbeelden hiervan zijn een klein aannemersbedrijf, een groothandelsbedrijf, een transportbedrijf, maatschappelijke dienstverlening, gezondheidszorg of een kleinschalige ambachtelijke productiebedrijf en installatiebedrijf.

Indien u belangstelling heeft om uw woning met bedrijf Op de Beete in Blitterswijck te realiseren bieden wij u de mogelijkheid aan om u vrijblijvend over uw bedrijfsfinanciering te laten adviseren door Claassen Moolenbeek & Partners.

Dit plan is een initiatief van Maessen Recycling BV uit Venray. Het plan is door Maessen Recycling ontwikkeld in samenwerking met Venterra BV. Voor verkoopinformatie kunt u terecht bij
Peelrand Bedrijfsmakelaardij te Venray. Peelrand is dagelijks tijdens kantooruren te bereiken op 0478 568846.

Woon-werkkavels
Kavel 3 (1.568 m2): € 164.640,- v.o.n. ONDER OPTIE
Kavel 4 (1.563 m2): € 164.115,- v.o.n. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Kavel 5 (1.788 m2): € 187.740,- v.o.n. VERKOCHT

Woonkavel
Kavel 1 (951 m2): € 142.650,- v.o.n. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Voor meer en uitgebreide informatie kunt u de brochure downloaden!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 164.115 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
8 m

Oppervlakten

Oppervlakte
1.563 m²
Perceel
1.563 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Berkenstraat

€ 164.115 v.o.n.