Ijzertijdstraat 9531 RA Borger

€ 175.000 k.k.

Omschrijving

Borger - Ijzertijdstraat ongenummerd
Vraagprijs: € 175.000,- exclusief B.T.W. k.k.

Bouwt u hier binnenkort uw eigen woon- werkpand?

Op deze ruime kavel van 2011m² eigen grond kunt u wonen en werken combineren. De kavel ligt aan de rand van de wijk Daalkampen en is omgeven door diverse ondernemers. Zo vindt u o.a. in de straat een tandartspraktijk, een fysiopraktijk, een assurantietussenpersoon, een architectenbureau en de brandweer. De aanvraag voor de huisartsenpraktijk is inmiddels ook verleend. Met welk bedrijf komt u de buurt verrijken?

De IJzerstraat grenst aan deze woonwijk en heeft een uitstekende ontsluiting naar de dorpskern van Borger en alle ontsluitingswegen. Deze provinciale wegen brengen u eenvoudig naar Assen, Emmen, Westerbork en Stadskanaal. Dit komt door de centrale ligging aan het knooppunt Borger (N34, N857 en N374). De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is eveneens op deze locatie top, OV Knooppunt Borger ligt namelijk op slecht ca. 400 meter.

Wat mag u bouwen:
- een bedrijfspand voor het uitoefenen van een beroep in categorie 1 als 2. (beroep op het gebied van medische, therapeutische, maatschappelijke, administratieve, juridische, financiële, zakelijke, kunstzinnige of daaraan verwante dienstverlening);
- een woongedeelte met erf en tuin;
- een parkeervoorziening zowel voor privé als zakelijk;.

Bouwregels:
- maximaal 1 woonhuis naast het bedrijfspand, bij het bouwen van een woning is er een bedrag van € 70.000,- exclusief B.T.W. verschuldigd aan de gemeente Borger-Odoorn;
- plat dak;
- maximum bouwhoogte 7 m;
- overige regels zie voorschriften gemeente Borger-Odoorn.

Borger:
Centraal gelegen aan de N34/A28 (Groningen - Emmen) en N374 (Assen – Stadskanaal), alsmede goed te bereiken met het openbaar vervoer. Borger heeft circa. 4700 inwoners en voorziet daarnaast in de dagelijkse voorzieningen van de inwoners van nabij gelegen dorpen. Tevens is Borger de place to be voor de vele vakantiegangers welke één van de in Borger en de nabije omgeving gelegen vakantieparken aandoen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 175.000 kosten koper
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
2.011 m²
Perceel
2.011 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ijzertijdstraat

€ 175.000 k.k.