Ganzepool 6443 WZ Brunssum

€ 210.000 k.k.

Omschrijving

Bouwgrond, gesitueerd nabij de (buiten)ring Parkstad, met een ontsluitingsmogelijkheid aan de Ganzepool. De te verkopen percelen bedragen in totaliteit 4.000 m². Het betreft een voormalig waterreservoir.

De verkoper heeft in het verleden getracht een tankstation te realiseren op voornoemde locatie. Specifiek hiervoor is in 2014 een bestemmingsplan geschreven. Dit bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Sinds 30 juni 2020 geldt een voorbereidingsbesluit: alle aanvragen voor vergunningen worden aangehouden en moeten ook passen binnen een nog op te stellen bestemmingsplan voor de Oostflank, te Brunssum (het gebied waar onderhavige locatie deel van uit maakt).

Benzineservicestations met en zonder LPG staan in de Staat van bedrijfsactiviteiten opgenomen, een document bijbehorende de bestemming. Omdat een benzineservicestation maximaal milieu categorie 3.1 is, mag een koper ervan uitgaan dat dit is toegestaan. Let wel: hier is nog geen definitieve goedkeuring voor verstrekt.

De toegang vanaf de Ganzepool is, technisch bezien, redelijk eenvoudig te realiseren. Aangezien het basisniveau van het reservoir ca. 5 meter beneden het straatniveau ligt. In het oorspronkelijk ontwerp BP t.b.v een tankstation is deze toegang (en ook een uitrit) dan ook meegenomen.

Object:
Het bouwvlak beslaat ca. 2.500 m² van de kavel. Deze ca. 2.500 m² zijn ook bedrijfsmatig bestemd. Op ca. 90 m² van de te verkopen kavel is het PIP (provincial inpassingsplan) van toepassing. En op ca. 1.410 m² van het kavel is wel een bedrijfsmatige bestemming van toepassing, maar geenbouwvlak.

Er zijn geen bodem rapporten beschikbaar van recente datum. Wel zijn er rapporten gemaakt van de hele mijnberg, i.v.m. realisatie van de Buitenring PSL.

Een deel van de te verkopen kavel heeft de dubbelbestemming ‘Waarde –Archeologie 1 zeer hoog’. De planregels van de dubbelbestemming ‘Waarde –Archeologie 1 zeer hoog’ hebben een bevoegdheid voor het college om af te wijken van het bouwverbod. Vereist is een archeologisch onderzoek uit te voeren. Een dergelijk onderzoek is al uitgevoerd in het kader van het Provinciaal inpassingsplan voor de Buitenring (PIP Buitenring). Archeologie vormt geen probleem voor de bouwmogelijkheden op de kavel.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Koopgegevens:
•Vraagprijs: €210.000,-kosten koper.
•Aanvaarding: Per direct
•Kadastrale info: het object is kadastraal bekend:
•Gemeente Brunssum, sectie H, nummers 259+269
•Totaal groot: 4.000 m2
•Eigendom soort: Volle eigendom.
•Oplevering: In huidige staat, vrij van huur en gebruik.

Verkoop of verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.

Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 210.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
4.000 m²
Perceel
4.000 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ganzepool

€ 210.000 k.k.