Houserveld 6441 TA Brunssum

Prijs op aanvraag

Omschrijving

3 bouwrijpe bedrijfskavels van circa 2.000 - 2.200 m², eventueel te combineren tot maximaal ca. 6.400 m². De kavels zijn gelegen op bedrijventerrein BSV Limburgia, op het voormalige gelijknamige voetbalterrein. De kavels zijn bestemd (Bestemmingsplan Haefland Rode Beek) voor bedrijven in de milieucategorie 2 t/m 3.1. Deze bestemming biedt eventueel de mogelijkheid tot het realiseren van een inpandige bedrijfswoning tot maximaal 150 m².
De ontsluiting middels een ‘cul de sac’ zorgt voor ideale manoeuvreerruimte. Verder zorgt de ligging in de directe nabijheid van het nieuwe tracé Buitenring Parkstad Limburg, alsmede de ontsluiting richting Duitsland voor een goede bereikbaarheid. Het terrein beschikt tevens over circa 37 openbare parkeerplaatsen.

In de directe omgeving zijn onder andere de volgende bedrijven gelegen:
• Autobedrijf MB
• Vandemoortele
• Crijns
• Basic Fit
• IClean Carwash.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op het bedrijfs-handelsterrein "Haefland". Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een goede mix van lokale en regionaal opererende bedrijven. Haefland is goed verbonden met diverse uitvalswegen richting A76/Nuth, Sittard/Roermond via Selfkant en op zeer korte termijn via de nieuwe buitenring. Deze zal naar verwachting medio 2019 in totaliteit in gebruik worden genomen, maar wordt ter hoogte van Haefland al eerder opengesteld. Er stoppen bussen nabij het object.

OBJECT : Het gebouw bestaat uit:

Omschrijving Omschrijving Oppervlakte
Bouwgrond industrie Kavel I ca. 2.000 m²
Bouwgrond industrie Kavel II ca. 2.200 m²
Bouwgrond industrie Kavel III ca. 2.200 m²

Totaal ca. 6.400 m²

N.B. exacte kavelgrootte blijkt na kadastrale inmeting.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Haefland Rode Beek”, vastgesteld op 11-06-2013, bestemd als
“Bedrijventerrein - 2”, met de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.1”. Het minimale bebouwingspercentage bedraagt 50%; het maximale bebouwingspercentage bedraagt 70%. De bouwhoogte van gebouwen bedraagt maximaal 8 meter. Bouwwerken, geen gebouw zijnde, mogen maximaal 15 meter hoog zijn. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

KADASTER :
Het object is kadastraal bekend als Gemeente Brunssum, sectie A, nummer 7300. Kadastrale splitsing vindt op een later tijdstip plaats.

VRAAGPRIJS :
Kavel I: EUR 100,- per m² k.k. en exclusief btw.
Kavel II: EUR 80,- per m² k.k. en exclusief btw.
Kavel III: EUR 80,- per m² k.k. en exclusief btw.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
8 m

Oppervlakten

Oppervlakte
6.400 m² (in units vanaf 2.000 m²)
Perceel
6.400 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Houserveld

Prijs op aanvraag