Hulsterstraat 6-20 4116 EZ Buren (GE)

€ 820.000 k.k.

Omschrijving

Herontwikkelingslocatie van 5.250 m².

Op het bedrijventerrein in Buren staat de voormalige melkfabriek. Het gebouw doet al jaren geen dienst meer als melkfabriek maar is nu in gebruik als verzamelgebouw waarin diverse ondernemingen zijn gehuisvest. Het object is bij uitstek geschikt om getransformeerd te worden naar een nieuw gebruik.

Meest voor de hand liggend is wijziging naar een modern bedrijfsverzamelcomplex maar uiteraard is een ander zakelijk gebruik van de grond ook mogelijk. De huidige eigenaar heeft een schets ontwerp laten maken van een goede invulling van het perceel als verzamelgebouw maar wil de herontwikkeling niet zelf meer ter hand nemen.
Wellicht dus een mooie uitdaging voor u??

Kerngegevens:
- perceel 5.250 m²
- maximaal bebouwingspercentage 80%
- bouwhoogte max. 10 meter, goothoogte max. 6 meter
- toegestaan gebruik conform bestemming voor bedrijven t/m milieu categorie 3.2
- thans nog deels verhuurd waarbij het langste contract nog loopt tot 2023, overige korte termijn contracten
- de kenmerkende schoorsteen is in gebruik en verhuurd als opstelpunt mobiele telefonie en dusdanig verhuurd aan diverse aanbieders.
- huidige huuropbrengst € 68.259,= per jaar

VRAAGPRIJS:
€ 820.000,= k.k.

OVERIGE INFORMATIE:
* Het gebouw heeft 10 huisnummers, lopend van 6 tot 28. Er zijn op dit moment 7 huurders aanwezig in het gebouw. Daarnaast zijn er 3 huurders van de zendmasten aan de schoorsteen. Van de in totaal 3.043 m² is circa 1.955 m² verhuurd.
Huurcontracten zijn bij serieuze interesse op ons kantoor in te zien.
* Het huidige pand is gebouwd in 1951.
* Verkoper heeft een asbest inventarisatie laten doen in het gebouw. Er zijn uitsluitend een aantal asbesthoudende golfplaten aangetroffen op het dak, groot 132 m². Het rapport is ter inzage.
* Tekeningen van mogelijke nieuwbouw zijn bij de fotoreportage terug te vinden.

LOCATIE:
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeenten Maurik, Buren en Lienden. De nieuwe gemeente Buren is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in de regio en ook in het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A2 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op andere Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel en Culemborg met aansluitende busverbindingen.

BESTEMMINGSPLAN:
Het perceel valt onder bestemmingsplan Kernen Buren en heeft als enkelbestemming Bedrijventerrein en dubbelbestemming archeologie 4. Functie aanduiding: bedrijf t/m milieucategorie 3.2.
De volledige tekst van het bestemmingsplan vindt u op

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 820.000 kosten koper
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
10 m

Oppervlakten

Oppervlakte
5.250 m²
Perceel
5.250 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hulsterstraat 6-20

€ 820.000 k.k.