• Verkocht onder voorbehoud

Singel 'Kavel III' 2497 GS Den Haag

€ 1.900.000 v.o.n.

Omschrijving

Singel (ong) 'Kavel III' te 's - Gravenhage

U bent op zoek naar een super bereikbare en unieke locatie?

Wij bieden u dit laatste perceel bouwgrond aan direct aan de A13- A4 gelegen welke nog beschikbaar is, gelegen op bedrijvenpark Ycatch te Den Haag.

In de directe omgeving van het object zijn onder andere Hornbach, SIG Bouwmaterialen, Breur IJzerwaren, Bo-Rent, Warmteservice en PPC (Plinten en Profielen Centrale) gevestigd.

Op het bedrijvenpark is de Beheervereniging Ycatch actief welke de belangen van alle ondernemers op het onderhavige terrein behartigt en aandacht heeft voor het wegen-, riool- en groenonderhoud, goede toegankelijkheid en bewegwijzering. Koper wordt verplicht lid van voornoemde vereniging.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Ycatch is zeer centraal gelegen in het centrum van het zuidelijke deel van de Randstad, in de directe nabijheid van de A13 (Rotterdam - Den Haag) - A4 (Amsterdam/Schiphol - Rotterdam) en de nieuw te realiseren Rotterdamse baan (verbinding tussen Den haag Centrum en de A13-A4).

OPPERVLAKTE
Ca. 5.290 m² totaal (ca. 4.765 m² perceel incl. mandelig terrein)
* Het perceel is gedeeltelijk belast met zakelijke rechten ten behoeve van o.a.: Gasunie en Stedin.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Ypenburg te ’s - Gravenhagen, artikel 4 ‘Bedrijventerrein’ is van toepassing.
Zie voor het volledige bestemmingsplan de website: ruimtelijkeplannen.nl

VRAAGPRIJS
€ 1.900.000,- v.o.n.
Het betreft hier een met BTW belaste verkoop.
De voorschotbijdrage aan de Beheervereniging Ycatch bedraagt ca. € 3,- per m² per jaar.

AANVAARDING
In overleg met verkoper.

OVERIGE CONDITIES
Conform de NVM – koopovereenkomst BOG (model NVM/ROZ).

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : ‘s - Gravenhage
Sectie : BI
Nummer : 3063
Groot : 5.290 totaal ( 4.765 m² incl. mandelig terrein)

VOORBEHOUD
Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van de kavel. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

OVERIGE
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. Telefoon: 070- 209 24 10 of 071- 760 00 50.

DISCLAIMER
Verkoper en/of haar adviseurs staan niet in voor de juistheid of volledigheid van de informatie die aan u of uw vertegenwoordigers beschikbaar is of wordt gesteld in verband met de voorgenomen verkoop. Evenmin zal een van die partijen verplicht zijn dergelijke informatie bij te werken of eventuele daarin vermelde onjuistheden bekend te maken of te corrigeren. Indien niet anders is overeengekomen, behoudt Verkoper zich tijdens het verkooptraject te allen tijde het recht voor, naar eigen inzicht, met of zonder kennisgeving en zonder opgave van redenen, (a) de door u gedane
Voorstellen met betrekking tot het verkooptraject af te wijzen, (b) besprekingen en/of onderhandelingen met u te beëindigen, (c) het verkooptraject naar eigen goeddunken uit te voeren, waaronder, maar niet beperkt tot, het tegelijkertijd met een of meerdere potentiële kopers te onderhandelen en/of met een persoon of organisatie een definitieve overeenkomst aan te gaan, en (d) het verkooptraject te wijzigen. Verkoper is niet gehouden tot het vergoeden van eventuele schade ingeval van het niet aan een gegadigde gunnen van het Object. Verkoper is niet verplicht tot gelijke behandeling van gegadigden in verband met de voorgenomen verkoop. Alle gegadigden zijn verantwoordelijk voor hun eigen kosten in verband met de deelname in het verkooptraject, waaronder begrepen de kosten van adviseurs.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.900.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
5.290 m²
Perceel
5.290 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Singel 'Kavel III'

€ 1.900.000 v.o.n.