Kroezenhoek 7683 PP Den Ham (OV)

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Den Ham is een prachtig dorp om te wonen, maar ook om te werken! Het ondernemersklimaat is goed, de omgeving is mooi en nu komt er ook nog een ideale woon-werklocatie bij.

LOCATIE
Kroezenhoek West II is een uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein Kroezenhoek, ten zuiden van Den Ham. Een unieke locatie om een bedrijf te vestigen, maar óók om heerlijk te wonen met een bedrijf aan huis. Kroezenhoek West II is een ruim opgezet, uitstekend bereikbaar, groen bedrijventerrein van circa 10 hectare groot.
De locatie wordt ontsloten aan de Vriezendijk, onderdeel van de rondweg om Den Ham. Door de goede verkeersontsluiting is uw bedrijf gemakkelijk bereikbaar, representatief en goed zichtbaar vanaf de Marleseweg. Het terrein, en daarmee de woon-werkzone, blijft verkeersveilig doordat het verkeer gecentreerd is op één centrale, met bomen omzoomde as.

De brede groenzone met vijverpartij vormt een natuurlijke overgang naar de woonwijk Zuidmaten. Aan de zuidzijde gaat de locatie naadloos over in het rustieke weidelandschap. Het terrein ligt op korte afstand van de natuurlijke Linderbeek wat zorgt voor een prachtig, landelijk uitzicht. Het gebied zal in drie jaar gerealiseerd worden.

BEDRIJFSRUIMTE
Alle bedrijfskavels zijn verkocht.

BESTEMMING
De bedrijfskavels zijn geschikt voor bedrijven tot en met categorie 3.2. Denk hierbij aan industrie met kantoor, bouwnijverheid, reparatie- en verhuurbedrijven, productiegebonden detailhandel en groothandel, maar ook bijvoorbeeld sportbedrijven of culturele instellingen. De te bouwen panden sluiten mooi aan bij de karakteristieke boerderijen in de omgeving. Zo hebben de panden een eenvoudige, rechthoekige hoofdvorm, zijn ze voorzien van een kap en hebben ze een lage gootlijn. De verschillende panden staan op ruime afstand van elkaar om het landelijke en ruime karakter van de locatie te bewaren.

WONEN
Wonen en werken op één locatie is voor veel ondernemers interessant. Van de assurantieadviseur met kantoor aan huis, fysiotherapeut met praktijkruimte of de schoonheidsspecialiste met behandelkamer, tot een meubelmaker met werkplaats of online winkelier met een opslaghal achter het huis. In alle situaties geldt: u wilt kunnen werken in ideale omstandigheden, maar zodra u thuis bent wilt u rust, ruimte en heerlijk ontspannen. In Kroezenhoek West II kan dat!

De woon-werkzone van het projectplan biedt ruimte aan maximaal 7 royale woon-werkkavels. Met of zonder achterliggend bedrijfspand, dat kiest u zelf. Kiest u voor een woning met een grote tuin, een kleine bedrijfsruimte achter uw huis of juist een grotere loods? U bepaalt! De woningen zijn gericht op de wijk Zuidmaten, met daartussen volop groen en water. De bedrijfspanden aan de achterzijde van de woningen vormen een natuurlijke overgang tussen de woonwijk en het bedrijventerrein. Tegelijkertijd zorgen deze panden voor optimale privacy in en rondom uw woning.

KORT SAMENGEVAT
- wonen en werken combineren
- fraai uitzicht op water en groen
- kavels vanaf 1.000 m²
- woning van max. 750 m³
- bebouwingspercentage bedrijfspand en woning tot max. 70%
- koopsom € 135,- per m² v.o.n. exclusief BTW.

De laatste woon-werk kavel is nog beschikbaar (zie plattegrond).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
89.685 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Perceel
89.685 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kroezenhoek

Prijs op aanvraag