• Verkocht onder voorbehoud

Jelle Plantingstraat 9204 LM Drachten

€ 100.450 k.k.

Omschrijving

Unieke kans voor horecaondernemers!!

Aan de Jelle Plantingstraat in woonwijk langs de Drachtstervaart te Drachten wordt momenteel gebouwd aan de laatste fase. Grenzend aan de laatste fase wordt een nieuwe passantenhaven aangelegd. In deze passantenhaven Parkhaven bieden wij namens de eigenaar een bouwkavel met bestemming Horeca aan. De kavel biedt ruimte voor een horecagelegenheid op een zichtlocatie, voor zowel een dag- als avondfunctie. Tevens is de combinatie met logiesverstrekking toegestaan.

Het bestemmingsplan geeft de mogelijkheid voor de bouw van een horecagelegenheid van maximaal 410 m² op de begane grond en nog eens 410 m² op de verdieping.

Er wordt gezocht naar een ondernemer die het als een uitdaging ziet om hier een aantrekkelijk horecaconcept aan de Drachtstervaart te ontwikkelen en te realiseren.

Het perceel, welke bij verkoop zal worden gesplitst, zal worden voorzien van een hoofdriolering voor vuil- en hemelwaterafvoer, evenals elektriciteit en een datakabel tot aan de perceelgrens. Koper dient zelf zorg te dragen voor de aansluitingen van de aanwezige nutsvoorzieningen.

Hoe komt u in aanmerking voor deze kans?
De verkoop zal middels een inschrijving verlopen. Bij deze inschrijving kan tot 15 december 2023 een motivatie, een bedrijfsplan met ontwerp en een haalbaarheidsplan worden ingediend.

De verkoop geschiedt alleen na definitieve goedkeuring van Gemeente Smallingerland. Inschrijfformulieren zijn bij ons kantoor beschikbaar, u kunt ons kantoor hiervoor bellen of mailen.

Wilt u meer weten dan verwijzen wij u graag naar de uitgebreide verkoopbrochure: (
Op een zichtlocatie langs de Zuiderhogeweg, in wijk 'In de Luwte' aan de Drachtstervaart en nabij het winkelcentrum gelegen. De Drachtstervaart is direct verbonden met de Friese meren.

Bestemming:
Horeca-2

Koopprijs € 100.450,-- excl. btw, v.o.n.

Bezichtiging en informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM-Business
Deelnemer Funda in Business

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 100.450 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Horeca

Oppervlakten

Oppervlakte
410 m²
Perceel
410 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jelle Plantingstraat

€ 100.450 k.k.