Rijksstraatweg 9035 VM Dronryp

€ 109.525 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken gecombineerd op één bouwkavel. Dit is mogelijk aan de Rijksstraatweg, in het bouwplan Dronrijp-West. In een omgeving bestaande uit een prachtig groen landschap, aan het water en snelweg. Unieke kavels variërend van 1.600 tot 5.000 m² met grondprijzen vanaf € 65m² (excl. btw). Kijk op wonenwerkendronrijp.nl voor een overzicht van de nog beschikbare kavels.

UNIEKE BESTEMMING In dit plangebied ontwikkelt de Akkerman Investgroup een 20-tal bouwkavels met een unieke bestemming. Door de bestemming wonen en werken is het wonen bij uw bedrijfspand toegestaan. Een aantal kavels is direct gelegen aan een aftakking van het Van Harinxmakanaal, en met de jacht-/passantenhaven op loopafstand is het gehele plangebied een ideale locatie voor watersportliefhebbers. Kortom: Dronrijp is een aantrekkelijke plek om te werken en een heerlijke plek om te wonen.

DICHTBIJ De dynamiek van een grote stad is echter dichtbij: slechts 10 km ten oosten van Dronrijp is de provinciehoofdstad Leeuwarden gelegen. Ook de levendige Elfstedenplaatsen Franeker en Harlingen liggen – op slechts 10 en 18 km – binnen handbereik.

OMGEVING Dronrijp is zeer gunstig gelegen aan de A31 en wordt doorkruist door het Van Harinxmakanaal. Er zijn tal van voorzieningen op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en recreatie. Bovendien beschikt Dronrijp over een actieve lokale gemeenschap en een uitstekend winkelbestand voor al uw primaire behoeften.

VOORDELIG 18 ruime (woon-)werkkavels Oppervlakte variërend van 1.600 m² tot wel 5.000 m² Wonen en werken in rust en ruimte Volop voorzieningen in het dorp Vaarwater binnen handbereik Grondprijzen vanaf €65,- per m² (excl. btw)

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 109.525 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
1.685 m²
Perceel
1.685 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijksstraatweg

€ 109.525 k.k.