Havenweg 30 6101 AB Echt

€ 1.100.000 k.k.

Omschrijving

Het betreft de locatie van de voormalige Echter Asfalt Centrale op bedrijventerrein ‘De Loop’ in Echt. Het totaal bestaat uit een ruim terrein van circa 12.000 m², een asfaltcentrale (buiten werking) en een kleinschalig, eenlaags kantoorgebouw (± 2004) met onder andere een voormalige laboratorium functie. Het terrein is grotendeels verhard met asfalt. Verder zijn er betonnen keerwanden aanwezig voor de opslag van grondstoffen en een weegbrug (capaciteit 60 ton).

Locatie:
Het object is gelegen op bedrijventerrein `De Loop` dat ingesloten ligt tussen het Julianakanaal en de kern Echt. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich met name door bedrijven die actief zijn in productie en opslag. Bekende bedrijven zijn bijvoorbeeld Michel Oprey & Beisterveld, Kuiken en Baetsen.

Bereikbaarheid:

Per auto
Het object is gelegen in Midden-Limburg op minder dan één minuut rijafstand van de op-/en afrit nr. 45 van de snelweg A2 (Amsterdam-Maastricht). Door deze ligging en tevens aansluiting op de snelweg A73, zijn de verbindingen in noordelijke en zuidelijke richting uitstekend en bestaat er een verbinding met de Duitse grensregio en het achterliggende Ruhrgebied en richting België.

Vloeroppervlakte:
De totale oppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt circa 200 m².

Koopprijs:
EUR 1.100.000,- kosten koper te vermeerderen met BTW.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘De Loop 2012’ met als bestemming “bedrijventerrein”. Het toegestane gebruik is toegestaan voor bedrijven met activiteiten tot categorie 5.1.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.100.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
12.325 m² (in units vanaf 200 m²)
Perceel
12.325 m² (in units vanaf 200 m²)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Havenweg 30

€ 1.100.000 k.k.