Soerense Zand Noord 6961 RB Eerbeek

€ 325.000 k.k.

Omschrijving

U bent van harte welkom om het kavel te komen bekijken aan het Soerense Zand Noord. Graag maken wij hierover met u een afspraak zodat we u ter plaatse kunnen informeren.

Een eigen bedrijf laten bouwen zoals uw wensen zijn en compleet op maat? dat is nu mogelijk bij dit centraal gelegen bouwkavel, nabij het industrieterrein, uitvalswegen en de fraaie bossen.

Geen detailhandel, maar gemengd 3. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Via de oprijlaan bereikt u het kavel dat is omringd met veel groen en bomen.
Positief is dat het een open plek is met veel lichtinval.

Het kavel ligt in het plangebied van het geldende bestemmingsplan "Eerbeek. Hierbinnen heeft de grond de bestemming "Gemengd en Waarde"- Archeologie hoog".

Grondoppervlak 1.010 m2.

Gebouwd mag worden:
- een woning van 750 m3;
- een bedrijf;
- een bedrijfswoning (bij deze laatste dient u wel bij de gemeente Brummen het nut te tonen dat het van belang is dat u bij uw bedrijf wilt of moet wonen).
Het bouwvlak is 11 x 14 meter.

Middels de visualisaties krijgt u een beeld van wat er mogelijk is; een moderne woning met veel ruimte, licht en functionaliteit. Op de begane grond vindt u een ruime woonkeuken waar u heerlijk kunt tafelen, een woonkamer met zicht op de tuin en een gezellig haardvuur. Daarnaast is er de mogelijkheid om een werk-, speel- of een extra slaapkamer te realiseren. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, twee badkamers en verrassend veel bergruimte. Nog meer ruimte vindt u op de verrassend ruime zolderverdieping.

Het kavel biedt genoeg ruimte om naast een woning nog een ruim gebouw te bouwen. Wij visualiseren voor u een stoere schuurwoning voor bijvoorbeeld samengesteld wonen, een kantoor/praktijk aan huis of ruimte voor hobby's. De extra woning is verrassend ruim en biedt veel mogelijkheden.

De voorkeur van de eigenaren geniet om te dit kavel bedrijfsmatig te verkopen. Voor nader overleg of onderhandeling kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
1.010 m²
Perceel
1.010 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Soerense Zand Noord

€ 325.000 k.k.