• Onder bod

Industrieweg 8 a 8304 AD Emmeloord

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Te koop: Bouwkavel aan Industrieweg te Emmeloord

Voor de verkoop wordt aangeboden een ontwikkellocatie bestaande uit een perceel bouwterrein ter grootte van ca. 2.978 m² gelegen aan de Industrieweg in Emmeloord op bedrijventerrein Nagelerweg. Het bedrijventerrein aan de Nagelerweg is het grootste bedrijventerrein van Emmeloord. Er zijn 2 havens met vooral agrarische verwerkingsbedrijven, een woonboulevard en een autoboulevard. Door de gunstige ligging zijn rijksweg A6 en de N50 goed bereikbaar. De achterzijde van het perceel grenst aan de 1e haven.

Bestemming
Het perceel heeft de bestemming “Bedrijventerrein- 3”. Voor uitgebreide informatie, zie bestemmingsplan op gemeente geeft aan dat er geen bijzondere eisen zijn omdat het tankstation geen LPG locatie betreft. Hierdoor is er geen sprake van een gevarencirkel of veiligheidszone waarbinnen niet gebouwd mag worden. Maximum bouwhoogte: 12 meter.

Adres aanduiding
Vanuit de gemeente is aangegeven dat de bouwkavel vermoedelijk huisnummer 8 a (Industrieweg 8a) zal krijgen. Dit wordt moet nog vastgesteld worden. Het huisnummer wordt definitief toegekend op het moment dat de vergunningsaanvraag verleend wordt.

Bereikbaarheid
Echte bereikbaarheid is schaars, maar Noordoostpolder behoort tot de
uitzonderingen. Centrale ligging van de vestigingsplaats is voor vele bedrijven een 'must', maar in ons kleine land gaat dat voordeel maar al te vaak teniet door fileleed. Van en naar steden in de Randstad, zoals Amsterdam en Utrecht, is het via de A6 om en nabij een uur rijden. Arnhem, Groningen, Leeuwarden idem dito. Zwolle ligt op een half uur rijden afstand over de N50. Files zijn er alleen bij hoge uitzondering en de doorstroming van A6 en N50 naar de bedrijventerreinen is optimaal. Dichtbij alles en alles dichtbij zonder files, het maakt Noordoostpolder tot een vestigingsplaats voor ondernemingen die het overwegen meer dan waard is.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de kavel bedraagt ca. 2.978 m². De afmeting betreft een indicatie en het perceel dient nog kadastraal ingemeten te worden, zie ook de tekening in deze brochure. Er is een hekwerk aanwezig op de kavel.

Recht van overweg
Er wordt bij de notaris een recht van overweg vastgelegd om te kunnen komen en gaan naar de bouwkavel. Langs twee kanten van het tankstation komt er een recht van overweg.

Vraagprijs
U kunt bij de makelaar een bieding indienen met een beoogd bouwplan met voorgenomen gebruik.
Koopsom is exclusief BTW en notariskosten.

Biedproces
U kunt bij de makelaar een biedingsformulier opvragen. Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs maar geïnteresseerden worden gevraagd een schriftelijke bieding in te dienen bij de verkoopmakelaar.

De bieding moet bestaan uit een schriftelijk bod op de kavel met eventuele voorbehouden. Daarnaast zal de bieding een uitleg of bouwplan moeten bevatten van het voorgenomen gebruik en er is sprake van gunning onder voorbehoud van de eigenaar.

Sluitingsdatum voor inleveren bod en plan is maandag 5 juli 2021 12.00 uur.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
2.978 m²
Perceel
2.978 m²

Omgeving

Emmeloord-Bedrijventerrein Nagelerweg, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 8 a

Prijs op aanvraag