Hendrik ter Kuilestraat 146 7547 BE Enschede

€ 1.053.900 k.k.

Omschrijving

Aan de Hendrik ter Kuilestraat 146 in Enschede wordt een perceel bedrijfsgrond aangeboden voor de verkoop. Momenteel is op de betreffende locatie BMN Bouwmaterialen gevestigd. BMN gaat op een deel van de locatie herontwikkelen voor eigen gebruik waarna het resterende deel zal worden afgesplitst. Het in deze propositie aangeboden deel zal zonder bebouwing worden opgeleverd en heeft een oppervlakte van ca. 7.026 m². Het kavel kent een uitstekende ligging tussen het centrum van Enschede en de rijksweg A35.

Tevens is het mogelijk om ten behoeve van een huurder een op maat gemaakt gebouw te realiseren. Zie hiervoor de artist impressions.

LOCATIE:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein in het havengebied van Enschede. Dit havengebied is gelegen aan de westelijke kant van de stad en het bedrijventerrein kent een grote diversiteit aan bedrijven. Enkele bekende bedrijven zijn BMN Bouwmaterialen, Sligro, Apollo Vredestein, Moekotte Groep en Pilkington.

BEREIKBAARHEID:
Per auto
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto. Enerzijds bevindt de rijksweg A35 zich op 3 minuten afstand. Anderzijds is de Enschede Oude Markt en het omliggende centrum gelegen op circa 2,7 kilometer afstand (hemelsbreed).

Per OV
NS-station Enschede Centraal Station bevindt zicht op een loopafstand van circa 2,6 km en station Enschede Kennispark is gelegen op circa 3,0 kilometer loopafstand.

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn bushalte Bonhoeffer Bruggert (400 meter) en bushalte Lonnekerbrugstraat (950 meter). Deze bushaltes worden bediend door buslijn 5 (’t Zwering - Station Enschede) en buslijn 7 (Station Enschede - Bedrijvenpark Marssteden).

VLOEROPPERVLAKTE:
De totale oppervlakte van het perceel bedraagt circa 7.026 m².

HUURPRIJS:
Afhankelijk van opleveringsniveau, grootte en verdere voorwaarden.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN:
10 jaar.

VERLENGINGSPERIODEN:
Met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN:
12 maanden.

BETALINGEN:
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

KOOPPRIJS:
De koopprijs van de kavel bedraagt EUR 150,- per m², te vermeerderen met BTW.

BESTEMMINGSPLAN:
Het vigerende bestemmingsplan is het plan 'Havengebied - Westerval Noord'. Het desbetreffende gedeelte van de kavel is bestemd voor bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.2. Bebouwing dient gerealiseerd te worden binnen het, op de plankaart weergegeven, bouwvlak. De maximum bouwhoogte bedraagt 20 meter en per perceel geldt een maximum bebouwingspercentage van 80%.

AANVAARDING:
Omstreeks einde Q1/begin Q2 2022.

VOORBEHOUD:
Definitieve goedkeuring eigenaresse.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.053.900 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-4-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
17.390 m²
Perceel
17.390 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hendrik ter Kuilestraat 146

€ 1.053.900 k.k.