De Elzenhof 3 4191 PA Geldermalsen

€ 811.300 k.k.

Omschrijving

Op zichtlocatie van provinciale weg en nabij de A15 gelegen bouwkavel van 4.270 m², volumineuze detailhandel toegestaan.

Op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet gelegen bouwkavel van 4.270 m² bestemd om te worden bebouwd met een bedrijfsruimte en/of showroom, al dan niet met kantoor.
De kavel is zeer gunstig gelegen op een hoek bij de entree van het bedrijventerrein. Praktisch elke bezoeker van het terrein komt dus langs dit perceel. Ook is het goed zichtbaar vanaf de provinciale weg welke de verbinding vormt met de Rijksweg A15.

Kenmerken:
- Bestemming: bedrijvigheid t/m milieu categorie 3.2, volumineuze detailhandel toegestaan (niet verplicht)
- Hoeklocatie
- Bebouwingspercentage max. 60%
- Bouwhoogte max. 15 meter.
- Aannemers gebonden.
- Eventueel is het laten realiseren van bebouwing naar wens en vervolgens huren van de locatie bespreekbaar.

Vraagprijs € 190,= per m² excl. BTW en k.k.

Bebouwing:
De verkopende partij maakt graag een aanbieding voor bebouwing naar wens. Indien u liever huurt dan koopt, is bouwen naar wens en dan huren van de locatie bespreekbaar.
Ook afkoop van de bouwverplichting is in overleg bespreekbaar.

Locatie:
Bedrijventerrein Hondsgemet is een relatief jong bedrijventerrein in de gemeente West Betuwe. Het terrein kenmerkt zich door representatieve bebouwing op ruime kavels, naast enkele bedrijfsverzamelcomplexen.
Bedrijventerrein Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie langs de A15 direct aan de op- en afritten. Het bedrijventerrein is centraal in het land gelegen, op korte afstand gelegen van knooppunt Deil waar A2 en A15 elkaar snijden. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers én personeel.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

Hondsgemet:
Het beheer op het bedrijventerrein Hondsgemet wordt uitgevoerd door Coöperatie Hondsgemet. Bij aankoop van grond op het bedrijventerrein wordt men van rechtswege lid van de Coöperatie . Deze Coöperatie regelt onder meer de beveiliging op het terrein, bewegwijzering en andere gezamenlijke voorzieningen.
Jaarlijks is een bijdrage verschuldigd aan de Coöperatie, alsmede een instapfee bij aankoop van de grond.
Bij aankoop van een kavel is een éénmalige instapbijdrage aan de coöperatie verschuldigd, deze bedraagt € 1,= per m² excl. BTW (prijspeil 2018).
Daarnaast is een jaarlijkse bijdrage verschuldigd, deze bedraagt € 0,35 per m² kaveloppervlakte excl. BTW per jaar (prijspeil 2019).
Jaarlijks worden de bijdragen vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering van de coöperatie.

Op het terrein rust nog herinrichtingsrente van € 16,49 per jaar, verschuldigd tot 2026.

Bestemmingsplan:
Het object valt onder het bestemmingsplan Hondsgemet Zuid, vastgesteld in 2017. De grond is bestemd voor bedrijven t/m milieucategorie 3, alsmede volumineuze detailhandel. Parkeren op eigen terrein en een deel van het perceel gebruiken tbv de aanleg van groen (in dit geval 10% van de perceeloppervlakte) is in het plan opgenomen.
Meer informatie over de bestemming kunt u vinden op de website kunt u bij ons kantoor de volledige tekst van het bestemmingsplan opvragen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Van der Horst Bedrijfsmakelaardij, telefoonnummer: 0345-65 21 13, mailadres:

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 811.300 kosten koper (bouwrente van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
15 m

Oppervlakten

Oppervlakte
4.270 m²
Perceel
4.270 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Elzenhof 3

€ 811.300 k.k.