Genderensedijk 7 a 4265 JJ Genderen

€ 110 v.o.n.

Omschrijving

Genderensedijk 7a Genderen | Realiseer uw eigen bedrijfspand op deze ruime bouwkavel

ALGEMEEN
Deze bedrijfskavel is gesitueerd aan de Genderensedijk direct naast de recent gebouwde brandweerkazerne. De kavel heeft een oppervlakte van circa. 5.187 m2. Op basis van het bestemmingsplan om circa 4.000 m2 te bebouwen tot een hoogte van 6 meter. Afwijking in het bestemingplan is mogelijk op maatvoering wat resulteert in een maximale bouwhoogte van 6.60 meter. Met vrijstelling is het zelfs mogelijk dat er nog max. 3 meter hoger gebouwd mag worden. Aan de achterzijde meet de kavel ongeveer 82 x 50 meter een aan de straatzijde 25(b) x 47 meter. Hierdoor is een brede ontsluiting mogelijk aan de Genderensedijk met indien gewenst extra parkeermogelijkheden.

STERKE PUNTEN
- Maximum bebouwingspercentage van wel 90%
- Bouwhoogte van 6 meter met mogelijkheden tot afwijking hierop
- Bedrijfsbestemming
- Vrij op naam leverbaar
- Volledig naar eigen wens te bebouwen
- Brede ontsluiting
- Dicht bij N283
- Gesitueerd nabij Wijk en Aalburg
- Mogelijkheid voor realisatie bedrijfsverzamelgebouw

OPPERVLAKTEN
- Ca. 5.187 m2 bouwgrond
- Ca. 4.000 m2 te bebouwen
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
De kavel is geheel naar uw eigen wensen te bebouwen. Binnen het bestemmingsplan heeft u zonder vrijstelling de mogelijkheid om tot 6 meter hoog te bouwen. Afwijking van het bestemmingsplan is mogelijk op maatvoering wat resulteert in een maximale bouwhoogte van 6.60 meter. Met vrijstelling is het zelfs mogelijk dat er nog max. 3 meter hoger gebouwd kan worden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het betreft onbebouwde grond, zijnde grasland met ontsluiting en deels hekwerk.

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de kavel. Daarnaast voldoende mogelijkheden om extra parkeergelegenheid in te vullen. De brede ontsluiting maakt het mogelijk om gemakkelijk met vrachtwagencombinaties de kavel op en af te manoeuvreren. De kavel is bereikbaar voor zwaar en uitzonderlijk vervoer c.q. zwaar transport.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 1 & 2. Omdat ook hier de mogelijkheden zijn voor vrijstelling naar een zwaardere categorie zijn er veel toepassingsmogelijkheden. Voor het volledige bestemmingsplan kunt u naar gaan; bestemmingsplan Genderen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Genderensedijk betreft een zijstraat van de provinciale weg N283. Rondom de kruising bevinden zich diverse bedrijven waaronder enkele grote bedrijven en wat kleinere bedrijven. De kavel ligt langs de doorgaande route naar de kern Genderen. De Kern Genderen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. Genderen bevindt zich nabij de grotere kernen Wijk en Aalburg en de Kern Giessen met een groter bedrijventerrein. Vanaf de N283 is er ten westen bij Hank aansluiting op de Rijksweg A-27 (Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

KADASTER
Aalburg –D – 2238 & 2239 – Tezamen groot 5.187 m2

VRAAGPRIJS
€ 110,--/m2 v.o.n. exclusief btw

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

KOOPOVEREENKOMST
In geval van aankoop wordt er een koopovereenkomst conform de modelovereenkomst NVM opgesteld.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste belaste levering. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 110 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
6 m

Oppervlakten

Oppervlakte
5.187 m²
Perceel
5.187 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Genderensedijk 7 a

€ 110 v.o.n.