• Onder bod

Steenkamp 9461 VC Gieten

€ 187.500 k.k.

Omschrijving

Steenkamp Gieten (BOG Bouwgrond)

Op het bedrijventerrein Bloemakkers in Gieten, direct op het kruispunt van de wegen N33 en N34, is volop ruimte voor diverse type bedrijven. De bedrijfskavel heeft een oppervlakte van circa 3000 m2.

Centrale ligging
Bloemakkers is het bedrijventerrein in Gieten, de plaats die centraal in Drenthe ligt. Het bedrijventerrein ligt direct aan de kruising N33 en N34 en het heeft daardoor uitstekende verbindingen met Assen, Groningen, Emmen, Veendam en Stadskanaal.

Groene omgeving
Uniek van Bloemakkers is de ligging in een prachtig groene omgeving. Er is aandacht voor groen op het bedrijventerrein, waarbij echter het bedrijventerrein vanaf de weg goed zichtbaar blijft. Voor ondernemers is er een visualisatie gemaakt. Met deze beelden kunt u zien hoe het bedrijventerrein er over een aantal jaar uit zal zien.

Bestemming
Het bestaande en nieuwe bedrijventerrein kan worden getypeerd als een algemeen bedrijventerrein met bedrijvigheid uit de milieu categorieën 1, 2 of 3.1 van de Basiszoneringslijst van de VNG. Het terrein biedt daarmee ruimte aan een grote verscheidenheid van type bedrijven (denk aan bouw, installatie, reparatie, transport, opslag, groothandel etc). De bebouwingsoppervlakte is in principe maximaal 70% van de kavelgrootte.

Prijs
Wij bieden u een concurrerende grondprijs van € 62,50/m2 exclusief BTW en k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 187.500 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
3.001 m²
Perceel
3.001 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenkamp

€ 187.500 k.k.