Midden-Brabant Poort 5126 RJ Gilze

€ 160 k.k.

Omschrijving

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is het nieuwste bedrijvenpark in de gemeente Gilze en Rijen. Gelegen aan de A58, tussen Breda en Tilburg, en op redelijke reisafstand van Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven. Het bedrijvenpark ligt direct aan de A58, is uitstekend ontsloten en een aanwinst voor de regio.

In deze parkachtige omgeving is bijna 17 ha uitgeefbare grond beschikbaar. Zo biedt Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort vestigingsmogelijkheden voor 40 tot 50 bedrijven. De kavels bieden voor elk wat wils: mooie kavels op zichtlocaties en ook goedkopere kavels voor bedrijven die geen behoefte hebben aan een zichtlocatie. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de kavels aanpassen.

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort bevestigt dat gemeente Gilze en Rijen meer dan een prima basis biedt aan bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe vestigingslocatie.

De stedenbouwkundige opzet van Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is zodanig gekozen dat er een evenwichtige basisstructuur ontstaat. Bij de ontwikkeling van bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is er veel aandacht voor de architectuur van de gebouwen die er komen. Ondernemers die zich hier willen vestigen, hebben aandacht voor de vormgeving van hun gebouw en stellen ook eisen aan de directe omgeving ervan. Ondernemers geven met hun gebouw een zichtbaar visitekaartje af. Ook gemeente Gilze en Rijen hecht aan een bedrijvenpark met een duurzame uitstraling. Wij kijken naar alle voorwaarden, zoals het bestemmingsplan, milieucategorie en het beeldkwaliteitsplan. U weet dus meteen wat uw mogelijkheden zijn.

Op het bedrijventerrein zijn de voorzieningen van uitzonderlijk hoog niveau. Het bedrijvenpark wordt duurzaam ontwikkeld en qua energie voorzieningen is de realisatie en toepassing van collectieve systemen voor warmtekoude opslag (WKO) en warmtekrachtkoppeling (WKK). Een uniforme bewegwijzering en hekwerk draagt bij aan duidelijkheid, rust en een professionele uitstraling. Hoogwaardige groenvoorziening van groot belang is voor de ruimtelijke beleving van het park. Qua veiligheid wordt voldaan aan de hoogste eisen. Om dit alles te kunnen waarborgen is op de locatie parkmanagement van toepassing.

LOCATIE

Bedrijvenpark Midden Brabant Poort heeft een unieke centrale ligging, midden in Brabant direct aan de A58. Deze centrale ligging zorgt voor een goede bereikbaarheid en dat onderneemt prettig!
Om een helder beeld te krijgen van de centrale ligging volgt hieronder een aantal steden met de daarbij behorende reisafstanden naar het centrum van die stad:

Tilburg - 10 km
Breda - 16 km
Eindhoven - 44 km
Waalwijk - 25 km
Rotterdam - 68 km
Antwerpen - 64 km

PRIJZEN

De grondprijzen voor dit jaar zijn vastgesteld voor vier verschillende deelgebieden:
Kerngebied : € 160,-m2
Zichtlocatie Langenbergseweg en oprit A58 : € 180,-m2
Zichtlocatie A58 : € 200,-m2
Landmark (hoek Langenbergseweg en oprit A58) : € 225,-m2 BVO

Deze grondprijzen zijn inclusief € 3,- ten behoeve van parkmanagement (hekwerk op uw kavel, bewakingsinstallatie voor het terrein, infoborden), exclusief BTW. Naar wens kunnen de kavels op maat gemaakt worden, indien de naastliggende kavels dit nog toelaten. Indien het bruto vloeroppervlak groter is dan de kavel, wordt de prijs berekend per m2 BVO.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 160 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0 m

Oppervlakten

Oppervlakte
1.026 m²
Perceel
1.026 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Midden-Brabant Poort

€ 160 k.k.